Metalhead Beer Fest в парк „Минерални бани“ тази събота и неделя

Юли 28, 2021 Бургас
В събота и неделя, 31 юли и 1 август, Общината и „Бургасбус“ ще осигурят по един извънреден курс на автобусна линия №3. Последният автобус към Минералните бани тръгва от Бургас в 23.00 часа.

До 31 август е срокът за възражения по изравнителните сметки за парно и топла вода

Юли 28, 2021 Бургас
До 31 август е срокът за възражения по изравнителните сметки за парно и топла вода. След тази дата няма да има възможност за преизчисления на сметките", уточняват от "Топлофикация Бургас".

Европейската комисия иска екологично образование в училищата

Юли 28, 2021 Светът
На 14 юли Европейската комисия прие набор от предложения, в областта на климата, енергетиката, транспорта и данъчното облагане да бъдат пригодени към целта за намаляване на нетните емисии на парникови газове с най-малко 55 % до 2030 г.

Модернизацията на уличното осветление продължава

Юли 28, 2021 Бургас
Продължава поетапното изпълнение на проекта за модернизация на уличното осветление в Бургас, съобщават от Общината. През последните дни бяха обновени ул. „Одрин“ и бул. „Стефан Стамболов“ – от „Сан Стефано“ до „Гурко“ и от „Демокрация“ до „Сан Стефано“.

Благотворителна изложба на Владина Цекова "BUEN CAMINO"

Юли 28, 2021 Култура
По пътя на доброто и сбъднатите мечти -  Ел Камино де Сантяго ще пътешестват бургазлии с изложбата на Владина Цекова "BUEN CAMINO". Изключително експресивната експозиция ще бъде представена на 11 август на терасата на КЦ „Морско казино“.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!