Прокуратата с нови обвинения срещу Васил Божков

Юли 20, 2021 България
Специализираната прокуратура е повдигнала ново обвинение на Васил Божков, става ясно от съобщение на съдебния орган.

Девина Василева ще представи дебютния си филм „Хлад”

Юли 20, 2021 Бургас
Усмихнатата Девина Василева ще представи дебютния си филм „Хлад”. Прожекцията на лентата е ТАЗИ ВЕЧЕР от 21:30 часа на сцена „Охлюва”. Международен филмов фестивал – Бургас се организира за шеста поредна година от Фондация "Модерат", в партньорство с Община Бургас.

Община Бургас предвижда нова отоплителна инсталация за детска ясла №3

Юли 20, 2021 Бургас
Община Бургас предлага да модернизира отоплителната и охлаждаща система на бургаската детска ясла № 3. В момента общинската администрация подготвя проектно предложение „Внедряване на ВЕИ чрез изграждане на геотермална термопомпена инсталация и реконструкция на отоплителна инсталация в Детска ясла №3“.

Eкспозиция с творби на родените и отраснали в Бургас художници в залите на НХА - Бургас

Юли 20, 2021 Бургас
Eкспозиция с творби на родените и отраснали в Бургас творци, художници е подредена в залите на НХА - Бургас.

Общината публикува одобрените домакинства за нови отоплителни уреди

Юли 20, 2021 Бургас
Община Бургас публикува на своя сайт класирането на одобрените домакинства, които ще подменят старите си печки с нови уреди на екологично гориво.

Бизнес форум „Добрите практики между синдикатите и бизнеса“ започва в Бургас

Юли 20, 2021 Бургас
По инициатива на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД, в партньорство с КНСБ (Конфедерация на независимите синдикати в България) и с подкрепата на Община Бургас, в петък ще се проведе бизнес форумът „Добрите практики между синдикатите и бизнеса“.

Започнаха археологическите разкопки край Русокастро

Юли 20, 2021 Бургас
Регионален исторически музей – гр. Бургас започва разкопките на замъка на крепостта Русокастро за сезон 2021 г. Целта е да се проучи водохранилището на замъка – съоръжение с дължина 14 м., ширина 8 м. и дълбочина най-малко 4.5 м.

Над 100 бона месечно за шеф на болница

Юли 20, 2021 Здраве
Изпълнителният директор на "Медика Кор" Кирил Панайотов е декларирал 1 170 996 лв. приходи от заплата за 2019, предаде OFFNews.bg. Това прави 97 583 месечно. Фрапантен факт е, че той не е декларирал никакви коли и имоти освен Трабант, купен през 2019 г., за 50 лева.

Бенчо Бенчев спечели републикански кръг от турнир по белот

Юли 20, 2021 Бургас
Турнир по белот, част от републиканския кръг, се проведе в Бургас през уикенда. Първото място бе спечелено от отбора на Бенчо Бенчев и Димитър Касабов.

Епидемичен взрив от COVID-19 на кораб на пристанището

Юли 20, 2021 Бургас
Епидемичен взрив от COVID-19 на кораб на пристанище Бургас констатираха здравните власти. Първият заболял е с оплаквания от 7 юли – отпадналост, кашлица, температура. На 14 юли лицето е транспортирано до УМБАЛ Бургас за изследване и преглед.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!