Рязко подобряване на икономическите перспективи за Китай

Март 2, 2021 Светът
Германският център за европейски икономически изследвания заяви във вторник, че очакванията за представянето на китайската икономика са се увеличили до ново рекордно ниво.

Саркози стана първият френски президент, който отива в затвора

Март 2, 2021 Светът
Бившият френски президент Никола Саркози бе осъден на три години затвор за корупция, включително една година – ефективно.

За трети път тази година държавата тегли заем

Март 2, 2021 България
Общата сума на новопоетия дълг ще стане 700 млн. лв.

66% от учителите искат мандатност на директорите

Март 2, 2021 България
Това сочи национална анкета сред 8000 учители и директори на синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“, целяща да проучи политиката по подбор, задържане и мандатност на директорите в системата.

Днес стават ясни номерата на партиите в бюлетината

Март 2, 2021 България
От 16 ч. Централната избирателна комисия (ЦИК) ще изтегли поредните номера на партиите и коалициите, регистрирали кандидатски листи, в бюлетината за гласуване за народни представители на 4 април 2021 г.

Поправяме данните при сбъркана винетка

Март 2, 2021 България
Хората най-често бъркат при плащане на такса за ремарке.

Канада даде съгласие за разкриване на 11 избирателни секции

Март 2, 2021 Светът
Департаментът на външните работи, търговията и развитието на Канада информира страната ни с нота, че дава съгласие за откриване на 11 избирателни секции на своя територия за парламентарните избори на 4 април. Това съобщават от Министерството на външните работи.

Благоустрояват района около бл. 62-64 в „Изгрев“ по програма "Моят град, моят квартал, моята улица"

Март 2, 2021 Бургас
Стартираха строителните дейности по благоустрояване на пространството около два от високите жилищни блокове в к-с „Изгрев“. Този е един от бързо и аргументирано подадените миналата година проекти по новата общинска програма "Моят град, моят квартал, моята улица".

20 лодки ще направят демонстрационна гонка на 3 март в Бургас

Март 2, 2021 Бургас
Община Бургас благодари на яхтклубовете „Порт Бургас“ и „Черноморец Бургас“, които с ентусиазъм се съгласиха да участват в празничната програма за националния празник 3 март.

Бургаският мост светна в цветовете на националния трибагреник

Март 2, 2021 Бургас
По цялата му дължина върху стълбове са монтирани светлинни прожектори. Заради динамично променящата се епидемиологична обстановка и от съображения за сигурност, общината актуализира програмата за празника.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!