Спират движението по пътя „Рудник“ – Брястовец заради силен вятър и снегонавявания

Януари 27, 2021 Бургас
Община Бургас затваря временно пътя между квартал "Рудник" и село Брястовец. Шофирането там е опасно заради силен вятър и снегонавявания. Общински служители и почистваща техника са на място.

Култови цитати от BG филми ще четем това лято по бургаските пейки

Януари 27, 2021 Бургас
Дори и след най-мрачната зима бургаското лято винаги идва и градът става една от най-търсените дестинации у нас за почивка, забавление, спорт, рекреационен и културен туризъм. Общината мисли още отсега как да го направи още по-интересен за своите жители и гости.

ВиК ще подменя тръбите под приоритетни улици по искане на кмета

Януари 27, 2021 Бургас
На 14 януари кметът Димитър Николов поиска да бъде прецизиран и предварително обявен списък с предвидени за подмяна на тръби улици в годишния план на ВиК, за да бъде съобразена с него капиталовата програма на Община Бургас.

Общинският съвет даде зелена светлина за ремонт на медицински кабинети

Януари 27, 2021 Бургас
Общинските съветници подкрепиха докладни записки на кмета, свързани с подобряване на здравните и социални услуги в Бургас. Те дадоха съгласие общинска администрация да започне ремонт и подобряване условията на труд в медицинските кабинети в ДКЦ I, Белодробната болница и Центъра за психично здраве.

Общината извършва мащабно почистване на речни корита

Януари 27, 2021 Бургас
По разпореждане на кмета Димитър Николов се извършва мащабно почистване на речни корита и дерета от наноси, натрупани по време на интензивните валежи през този месец.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!