Затвориха една от най-големите кланици в Дания заради COVID-19

Август 9, 2020 Светът
Собствениците на най-голямата кланица близо до Копенхаген са затворили съоръжението, след като почти 150 служители са дали положителни тестове за коронавирус, съобщи „Дойче Веле”.

Китайски самолет кацна извънредно

Август 9, 2020 Светът
Пътнически самолет на Shenzhen Airlines, подал сигнал за тревога, се приземи благополучно на летището в Шънджън. Никой от пътниците не е пострадал, съобщи Китайската централна телевизия.

Подготвят серия от събития за празника на Атанасовско езеро

Август 9, 2020 Бургас
В сряда, 12 - ти август, предстои рожденият ден на резервата, който през 2020 година чества 40 години от обявяването си.

Няма нарушения на Северния плаж в Бургас

Август 9, 2020 Бургас
Експерти от Министерството на туризма направиха спешна проверка за състоянието на плажа Бургас-север и не констатираха нарушения по поддържането му, каквато информация се появи в медийното пространство.

45 нови милионери „роди“ пандемията у нас

Август 9, 2020 България
Толкова са депозитите на домакинствата над 1 млн. лв. за второто тримесечие на тази година, сочат данни на статистиката на БНБ.

Разработиха устройство, което помага в изучаването на чужди езици

Август 9, 2020 Любопитни
Просто устройство, разработено от специалисти в университета на Калифорния, стимулира нерв, достигащ до мозъка, който значително подобряване възприемането на звуците на чужд език и така улеснява чуждоезиковото обучение, съобщи МедикълЕкспрес.

Тръмп иска лицето си до барелефите на четиримата президенти в Ръшмор

Август 9, 2020 Светът
Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноъм е представила на американския президент проект за висока 1,2 м. скулптура с неговото изображение на планината Ръшмор, съобщава „Ню Йорк Таймс“.

Каракачанов за палатковите лагери: "Подобни неща не могат да се търпят вече"

Август 9, 2020 България
"Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, запалителни течности, с идеята да ги хвърлят по полицията, или да нападат полицията", заяви вицепремиерът и министър на отбраната.

EAST 17 И СПЕНС ПРИСТИГАТ В БУРГАС ЗА ТРЕТИЯ ФЕСТИВАЛЕН ДЕН НА SPICE MUSIC FESTIVAL

Август 9, 2020 Бургас
Промените в последния момент се налагат, заради усложнената обстановка за пътуване и непрекъснато променящите се правила в страните, от които артистите идват, което направи направи пристигането на някои от тях в България невъзможно.

Нова Зеландия отбеляза 100 дни без вътрешно предавана зараза от коронавирус

Август 9, 2020 Здраве
Генералният директор в здравното ведомство Ашли Блумфийлд заяви, че това си струва да бъде отпразнувано, но предупреди сънародниците си да не се самозабравят.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!