Как коронавирусът уби 19 годишен, здрав човек?

Август 6, 2020 България
Експериментално лечение за коронавирус убило младия човек? 19-годишният абитуриент от Велико Търново Христо Денев почина от коронавирус след 18 дни лечение в болницата в града.

Временно затварят всички сухопътни гранични пунктове на Гърция

Август 6, 2020 Светът
От утре вечер Гърция въвежда забрана за преминаване през всички сухопътни гранични пунктове на страната в интервала от 23:00 часа вечерта до 7:00 часа сутринта с изключение на ГКПП "Промахон"- "Кулата" на границата с България. Това обяви говорителят на кабинета като част от мерките срещу коронавируса.

Полицейска акция срещу мотористи и агресивни водачи

Август 6, 2020 България
До 12 август започва специализирана полицейска операция с три основни акценти - мотори, основните пътни артерии към Черноморието, както и срещу агресивни шофьори, които притесняват останалите участници по пътищата. Това каза инспектор Петър Соколов от „Пътна полиция“ по време на брифинг.

В.Симеонов: Правителството остава и премиерът остава

Август 6, 2020 България
Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който тази сутрин участва на коалиционен съвет при премиера Бойко Борисов.

Започват снимките на "Голата истина за група "Жигули"

Август 6, 2020 Бургас
Емблематични места в Бургас ще бъдат декор при заснемането на най-новия български игрален филм "Голата истина за група "Жигули". В него зрителите ще видят едни от най-популярните и обичани български актьори.

"С книга на плажа"

Август 6, 2020 Бургас
Тази година бургаското изложение "С книга на плажа" ще се проведе в дните от 13 до 16 август. За целта централната алея пред експоцентър "Флора" в Морската градина ще бъде оформена като базар.

Любими диско звезди на Морска гара - Бургас

Август 6, 2020 Бургас
Любими диско звезди от 90-те, като Lou Bega, Sonique, C+C Music Factory, Las Ketchup, LayZee aka Mr President, Rozalla, Maxx, Corona, Black Box, C-Block и Reel 2 Real ft The Mad Stuntman можете да видите този уикенд в Бургас, защото в петък стартира второто издание на Spice music festival. От 7 до 9 август градът ще е във фестивален ритъм.

Екокатастрофа на бургаския бряг

Август 6, 2020 Бургас
Екокатастрофа на бургаския бряг. Зрители на Канал0 изпратиха клип с умрял делфин на плаж Централен, а плажът е обсипан с топчета палмово масло, които от няколко дни концесионерът се опитва да почисти, но всеки ден изплуват нови.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!