През храстите или под викове ''Продажници!'': как делегатите на ГЕРБ си тръгнаха от конференцията

Август 5, 2020 България
Освирквани и изпроводени с викове "Продажници" и охранявани от кордон полицаи, участниците в днешната свикана набързо конференция на ГЕРБ напуснаха София техпарк.

Общината - разходете се из Бургас виртуално, а после ви очакваме на живо!

Август 5, 2020 Бургас
В тази виртуална разходка по въздух и земя има невероятни 360-градусови маршрути, сред които Атанасовско езеро, цялата Морска градина, Фара и остров Света Анастасия.

Второ земетресение у нас – 3,3 по Рихтер в Пазарджишко

Август 5, 2020 България
Земният трус е усетен в 13,24 ч. с епицентър на 12 км. източно от Долна баня, на 36 км. западно от Пазарджик и на 66 км. югоизточно от София.

Пиян чех повали жена си на земята, нападна гости и се опита да рита полицаи

Август 5, 2020 България
Чешкият турист разиграл див екшън в хотел в Поморие. Той бил гост във „Виа Понтика“, където във видимо нетрезво състояние нанесъл побой на съпругата си, като я ударил и съборил на земята.

Над 53 млн. лв. ще ни струват по-високите заплати на държавните служители, най-много за НАП и митниците

Август 5, 2020 България
Правителството одобри промени по бюджетите на няколко министерства, свързани с предложението да бъдат увеличени с до 30% заплатите на персонала в 28 администрации в страната, „натоварени с дейности по овладяване на пандемията и последствията от Covid-19.

КЕВР пусна списък на лицензираните енергийни оператори

Август 5, 2020 България
Комисията за енергийно и водно регулиране публикува на своята интернет страница Списък на доставчици на електрическа енергия, които притежават издадени от КЕВР лицензии за "търговия с електрическа енергия" като координатори на балансиращи групи, в съответствие с Правилата за търговия с електрическа енергия. Това съобщиха от регулатора.

БАБХ започва проверки на сиренето и кашкавала

Август 5, 2020 България
Българската агенция по безопасност на храните, Комисията за защита на потребителите, „Активни потребители“ и двете асоциации на млекопреработвателите в България тръгнаха отново на проверки за качеството на сиренето и кашкавалите в магазинната мрежа. Проверките започват от столицата.

Най - предпочитаните секс фантазии

Август 5, 2020 Любопитни
Оказва се, че най-предпочитаните секс фантазии са с полицаи и от двата пола. Повишшило се е търсенето на порно канали в Интернет. Потребителите в интернет увеличават търсенето на порно продукции и най-предпочитани са тези, в които участниците са облечени в полицейски униформи, пише изданието Вайс.

Пясъкът на плажа крие рискове

Август 5, 2020 Любопитни
Внимание! Пясъкът на плажовете може да е опасен! Трябва да се избягва да се лежи директно на пясъка, особено на реки и езера, е благоприятна среда за размножаване на бактерии и паразити при липса на дезинфекция.

Огромен надпис SOS на пясъка спаси трима моряци

Август 5, 2020 Светът
Надпис на пясъка спаси трима моряци след като се изгубили в океана. Тримата моряци бяха открити на необитаем остров в Тихия океан, благодарение на огромен надпис SOS върху пясъка.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!