Потушен е пожарът в Сливенско, има задържан за възникването му

Август 31, 2020 България
Потушена е огнената стихия край сливенските села Селиминово и Голямо Чочовени, която пламна в събота, съобщи главен инспектор Андрей Алексиев от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”- Сливен.

Послания „Носете маски“ на наградите на MTV

Август 31, 2020 Любопитни
Ексцентричната поп звезда Лейди Гага, която се изявява и като актриса, доминира на видео музикалните награди на MTV. Певецът Уикенд спечели топ отличието за видео на годината.

Фондация „Евгений Мосинов“ стартира инициатива за подпомагане на ученици и семейства в неравностойно положение

Август 31, 2020 Бургас
Инициативата е за набиране на средства за закупуване на учебни материали, ученически пособия и дигитални устройства за подпомагане на семейства в неравностойно положение във връзка със предстоящата нова учебна година.

Времето през септември по морето – сухо и много топло

Август 31, 2020 Здраве
Морската вода на места ще стигне стигне до 28 градуса. Това прогнозира климатологът проф. Георги Рачев от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Бургаската полиция хвана мигранти в Борисовата градинка

Август 31, 2020 Бургас
Първоначално до кръстовището на бургаските улици „Гладстон” и „Александър Стамболийски”, служители от Първо Районно управление – Бургас спрели за проверка чужденец, без документи за самоличност.

Започна обратното броене до най-голямото младежко събитие на годината – Тийн Буум Фест

Август 31, 2020 Бургас
Още горещи дни предстоят в края на лятото с най-голямата фен среща на младежи и техните тийн идоли в Бургас, този петък и събота /4 и 5 септември/ от 16.00 часа на Морска гара.

Тази събота Бургас ще бъде запленен от магията на спортните танци

Август 31, 2020 Култура
Първият пълнометражен филм за историята на спортните танци в Бургас е дело на популярния артист Красимир Марчев. Премиерата ще се състои на 05 септември от 21.00 часа, на открита сцена "Охлюва".

Обсъдиха новите правила за организиране на храненето в училищните столове

Август 31, 2020 Бургас
Кетъринг в класните стаи с индивидуални опаковки за всяко дете, график за училищния стол, за да не се допуска смесване на класове и изнесени кътове за хранене във фоайетата на училището.

Магнитна буря ще ни мъчи през целия ден

Август 31, 2020 България
Слаба магнитна буря е започнала на Земята днес сутринта, според Лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето на Физическия институт на Академията на науките (FIAN) в Москва.

Министерството на културата финансира проект на РИМ – Бургас

Август 31, 2020 Бургас
Проектът „Спасени архиви“ на Регионалния исторически музей – Бургас бе одобрен за финансиране по програма на Министерство на културата, съобщиха от културната институция.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!