"Интересни решения, които ще успокоят хората" обеща премиерът

Август 11, 2020 България
"Интересни решения" се очакват от премиера Бойко Борисов. Той увери, че те ще успокоят хората.

Десет училища разкриват иновативни центрове със средства от МОН

Август 11, 2020 Бургас
Десет бургаски училища са одобрени и ще получат средства за разкриване на иновативни технологични центрове, специализирани кабинети за практическо обучение и съвременна образователна среда за своите възпитаници.

Николай Бареков също поведе плажен протест

Август 11, 2020 България
Николай Бареков поведе плажен протест пред имението на Иво Прокопиев в Созопол. Така строи защитникът на зелената кауза - бетон върху скалите, каза бившият евродепутат.

Путин съобщи, че дъщеря му е изпробвала ваксина срещу коронавирус

Август 11, 2020 Светът
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Русия първа в света е регистрирала ваксина срещу новия коронавирус, предаде ТАСС. "Доколкото ми е известно, тази сутрин за пръв път в света е регистрирана ваксина срещу новата коронавирусна инфекция", каза той, откривайки съвещание с членове на правителството.

Пристигащите от ОАЕ от днес могат да влизат в България без PCR тест

Август 11, 2020 Светът
От днес, 11 август, лицата, пристигащи от Обединените арабски емирства, могат да влизат в България, без да представят документ, показващ отрицателен резултат от PCR тест.

В УМБАЛ - Бургас искат засилено полицейско присъствие

Август 11, 2020 Бургас
Ръководството на УМБАЛ Бургас иска от Областната дирекция на полицията да осигури постоянен полицейски пост пред Спешно отделение нощем. Причината е в зачестилите случаи на агресия от страна на пациенти и техни близки, включително и нападения над медиците.

Маска от злато по време на криза

Август 11, 2020 Любопитни
Израелска бижутерска компания работи над предпазна маска за лице от злато, с инкрустирани диаманти, на стойност 1,5 милиона долара, за която се смята, че ще бъде най-скъпата в света.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!