ЕК слага край на онлайн продажбата на фалшиви стоки

Юли 7, 2020 Светът
Забрана за продажба на фалшиви и нелегални стоки в онлайн платформи, вероятно ще бъде включена предстоящите планове на Европейската комисия (ЕК) за закона за цифровите услуги, заяви заместник-председателят на ЕС по въпросите на цифровите технологии Маргрете Вестагер.

Силата на огледалните дати

Юли 7, 2020 Любопитни
Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с необичайна енергия, която носят и даряват късмет на хората. В такъв ден всеки има възможност да сбъдне мечтата си. Тези дати обичайно са силно енергийни дни, в които е полезно да се извършват различни ритуали, да се започне нещо ново и ,разбира се, да се изпълнят нашитя най-съкровени желания. Ето защо 7 юли е чудесен ден за поставяне на нови цели и задачи! В нумерологията седмицата се смята за божествено число, следователно се счита за основното и най-мощното число. Това число е проницателно. То е пазител на тайните и се интересува от духовния свят на човека. Тъй като 7 е духовно число, е важно през този ден да се обърнете към вътрешния си свят, да се издигнете над материалното, да слушате гласа на сърцето си. В днешния ден ще се сбъдват само най-искрените ви желания. Вижте какво трябва да правите през днешния ден, за да улесните сбъдването на мечтите си! Огледалната дата 07.07. - ето как днес да сбъднете желанията си:

Филми от три континента ще се борят за наградата от 10 000 евро на фестивал в Бургас

Юли 7, 2020 Бургас
По традиция и петото издание на Международен филмов фестивал Бургас ще представи актуална кино селекция от цял свят, съобщиха от пресцентъра на община Бургас.

РИМ - Бургас показва природата, традициите и културното наследство на Странджа

Юли 7, 2020 Бургас
Регионален исторически музей – Бургас ще се включи в организирания от Община Бургас тематичен уикенд, посветен на Странджа. Акценти от експозициите ще бъдат показани под мотото: „Природата, традициите, обичаите и културното наследство на Странджа“.

Почти 1,3 милиона японци от остров Кюшу може да бъдат евакуирани заради дъждовете

Юли 7, 2020 Светът
Вече 1,28 милиона жители на югозападния японски остров Кюшу са получили от властите препоръка да се евакуират заради проливните дъждове в региона, където жертвите на бедствието са над 50, предаде ТАСС, като цитира съобщения на правителството и на телевизия Ен Ейч Кей.

Бившият кмет на Созопол Панайот Рейзи е даден на съд за присвояване на над 2 млн. лв.

Юли 7, 2020 България
Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителния акт срещу бившия кмет на Созопол Панайот Рейзи и служители на общината за незаконно присвояване на над 2 млн. лева.

Четем „Под игото“ в електронен формат с оригинални илюстрации от първото издание

Юли 7, 2020 България
Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ с гордост показа оригинални издания и документи от фондовете си, представящи малка част от мащабното творчество на гениалния български писател и поет Иван Вазов.

Удълженият срок на инвалидните пенсии изтича на 13 юли

Юли 7, 2020 България
Удълженият срок на инвалидните пенсии във връзка с извънредното положение изтича на 13 юли, като пенсиите са изчислени до тази дата, съобщават от пресцентъра на Националния осигурителен институт /НОИ/.

Природозащитници спасиха прострелян щъркел

Юли 7, 2020 Бургас
Поредният пострадал щъркел бе докаран в Спасителния център на ,,Зелени Балкани“ в Стара Загора.

Само български изпълнители и банди на новия фест „Бургас Rock&more"

Юли 7, 2020 Бургас
Събитието ще се проведе на Северния плаж на 28,29,30 август.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!