Подписаха споразумението за изграждане на детска болница в Бургас

Юли 6, 2020 Бургас
Кметът на Община Бургас Димитър Николов и вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка Лиляна Павлова подписаха днес споразумение за изграждане на модерна детска болница в морския град.

Лондон също намали ДДС за хотели и ресторанти

Юли 6, 2020 Светът
Лондон свива ДДС за туризма, но увеличава данъка върху собствеността. Британският финансов министър Риши Сунак планира временно да увеличи данъците върху собствеността и да намали ДДС в сектора на ресторантьорството.

Намаляват постъпленията в икономиката ни от сънародниците в чужбина

Юли 6, 2020 България
Секнаха парите от чужбина, които поддържаха икономиката на страната ни. Епидемията от Ковид-19 и световния блокаж на икономиката сериозно удари парите, които cънародниците ни в чужбина пращат у нас.

Слави Трифонов описа правителството "според фактите"

Юли 6, 2020 България
Българското правителство – такова, каквото е! Според фактите. Със следващите редове ще ви покажа реалния облик на българското правителство. Ще използвам само факти. Факти.

Документите за обезщетения за бизнеса и самоосигуряващите се - само електронни

Юли 6, 2020 България
Социалното министерство предлага промяна в наредба, която да регламентира, че бизнесът и самоосигуряващите се, ще подават само по електронен път документите за изплащане на обезщетенията за болест, бременност, раждане и отглеждане на дете, при инвалидност и при смърт на осигурено лице, съобщи БНР.

АБВ сезира главния прокурор за НОЩ

Юли 6, 2020 България
АБВ сезира главния прокурор за Националния оперативен щаб (НОЩ). По думите на председателя на софийската организация на партията Христо Колев, едни от най-важните решения са вземани без документация, не са водени протоколи от заседанията на НОЩ.

Рекорден брой пияни шофьори през уикенда в Бургаско

Юли 6, 2020 Бургас
Арестите се напълниха, сочи справка с полицейската хроника. Рекордьорът е допуснал катастрофа с 3,19 промила в кръвта.

МОСВ започна спешна проверка в Национален парк „Рила“

Юли 6, 2020 България
Проверка за разполагането на строителна техника в района на Седемте рилски езера започна днес МОСВ. Тя е по разпореждане на Върховна административна прокуратура.

Още ритони, амфори и други ценности иззеха от офисите на Божков

Юли 6, 2020 България
Броят на иззетите артефакти с белези на културни ценности от колекцията на обвиняемия бизнесмен нараства до 4 381.

Москва предупреждава Турция да внимава със „Света София“

Юли 6, 2020 Светът
Руски служители и православната църква на страната в понеделник призоваха за предпазливост заради призивите в Турция за промяна на статута на „Света София“, историческата бивша базилика в Истанбул.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!