Обновяват двора на детска градина „Раковина“

Юни 9, 2020 Бургас
Община Бургас започна цялостно обновяване на двора на детска градина "Раковина", която се намира на булевард "Христо Ботев" № 48. В нея се отглеждат и възпитават 150 деца, разпределени в 6 градински групи.

Летният театър отваря врати, ето програмата му до 17 юли

Юни 9, 2020 Бургас
Емблематичният бургаски Летен театър отново отваря врати след броени дни. Нека публиката бъде спокойна, че ще бъдат взети всички необходими мерки за дезинфекция преди и след всяко представление и концерт.

Филмовият фестивал Бургас’ 2020 посреща своята публика от 18 юли

Юни 9, 2020 Култура
Петото издание на Международен филмов фестивал Бургас ще се състои в интервала 18 - 25 юли в пространството на Културен център "Морско казино".

Младежка театрална трупа „Валери и приятели“ ви кани на премиерата на „Любовта е с крила“

Юни 9, 2020 Култура
Младежка театрална трупа "Валери и приятели" към Читалище "Асен Златаров 1940" - Бургас ви кани на изпращането на двама техни абитуриенти - Илияна Христова и Александър Атанасов, с премиерно представление на музикалната комедия "Любовта е с крила".

СЗО: Пандемията с коронавируса се влошава

Юни 9, 2020 Здраве
Световната здравна организация призова днес страните да продължат с усилията да бъде овладяно разпространението на новия коронавирус. СЗО предупреди, че в глобален план пандемията се влошава и че в Централна Америка тя все още не е достигнала своя пик, предаде Ройтерс.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!