Ариана Гранде празнува 27 години

Юни 28, 2020 Любопитни
Певицата Ариана Гранде отпразнува 27-ия си рожден ден с тематично парти по хорър филма "Мидсъмър", съобщи електронното издание "Контактмюзик". Авторката на хита "7 Rings", която е родена на 26 юни, празнувала у дома и се издокарала като Дани - героинята на Флорънс Пю от филма на ужасите от 2019 г.

Противоречия в резултатите от тестовете за коронавирус вредят на туризма

Юни 28, 2020 България
Противоречия в резултатите от тестовете за коронавирус вредят на туризма и икономиката ни.

Хоелиери са готови да свалят още цените по родното море

Юни 28, 2020 България
Повече от половината от хотелиерите в страната обмислят намаление на цените, за да привлекат повече туристи. От бранша са на различни мнения до колко това е възможно. Според тях, те и сега са твърде ниски.

Повишена радиоактивност в Северна Европа

Юни 28, 2020 Светът
Финландия, Швеция и Норвегия отбелязаха през последните дни леко повишение на радиоактивността, дължащо се на човешка дейност, предаде Франс прес.

Гърция с нови изисквания към чуждестранните гости

Юни 28, 2020 Светът
Почиващите това лято в Гърция чужденци ще бъдат задължени да попълват нов формуляр, в който ще се съдържа информация за държавата, от която идват и адрес на престоя по време на ваканцията им в южната ни съседка.

Двама заместник - министри на среща с бургазлии

Юни 28, 2020 Бургас
Над 10 души от област Бургас се срещнаха със зам.-министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова. От консултация се възползваха работодатели от туристическия бранш, които получиха актуална информация по разширената мярка 60/40.

За кого са опасни черешите?

Юни 28, 2020 Любопитни
Любимата ни храна на сезона - черешите, крият и известни рискове, предупреждават диетолози. Те могат дори да бъдат опасни за хората с диабет. Кой не трябва да прекалява с яденето на череши?

Расистките скандали засегнаха и анимационния сериал "Семейство Симсън"

Юни 28, 2020 Светът
Расистките скандали вече се разрастват в най-крайните си форми. Те засегнаха дори и стария, любим анимационен сериал „Семейство Симпсън“.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!