Танева се запъна: 50% българско в търговските вериги и това ще е закон

Април 8, 2020 България
Земеделският министър Десислава Танева даде категоричен отговор на Сдружението за модерна търговия (СМТ), което представлява големите търговски вериги у нас. Попитана на извънредния брифинг в МС за коментар по острата им позиция от вторник, 7 април, Танева заяви

Свещеници призовават: Останете си вкъщи за предстоящите светли празници!

Април 8, 2020 Бургас
Кметът Димитър Николов, директорът на ОД на МВР комисар Радослав Сотиров, директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров и зам.-кметът по култура Диана Саватева проведоха среща с представителите на Българската православна църква в Бургас, на която обсъдиха общи мерки за Цветница.

Две нови електронни услуги пуска НАП

Април 8, 2020 България
Националната агенция за приходите ще обменя електронно информация с банки, застрахователи, общини и други ведомства във връзка с извършвани ревизии и проверки на техни клиенти.

МЗХГ обвини търговските вериги, че манипулират хората

Април 8, 2020 България
Позицията на Сдружението за модерна търговия, която бе разпространена в медиите, е манипулативна по отношение на заплахите за покачване на цените, заявиха късно във вторник, 7 април, от Министерството на земеделието, храните и горите.

Бум на домашното насилие в извънредното положение

Април 8, 2020 България
Бум на сигналите за домашно насилие от началото на извънредно положение в България регистрират неправителствените организации за защита. От началото на кризата с коронавируса случаите на домашно насилие са се увеличили три пъти.

Катя Пенева, психотерапевт: Самотата ни във време на изолация

Април 8, 2020 Здраве
Пролет е, а е студено. Времето е мрачно, духа силен вятър. Принудихме се да заключим здраво вратите си и останахме сами и много изолирани зад тях. След всичко, което се случва днес, най-трудно е да приемем наложената ни отвън реалност.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!