С обаждане по телефона възстановяваме забравен ПИК от НАП

Април 3, 2020 България
Потребителите, които имат персонален идентификационен код (ПИК) от НАП, но са го забравили, ще могат да го възстановят само с едно обаждане на информационния телефон на приходната агенция: 0700 18 700 или 02/98596801 за чужбина.

Замразяват заплатите на депутатите и партийните субсидии

Април 3, 2020 България
Правната комисия на Народното събрание прие на първо четене законопроекта за промени в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение. Гласуването мина с 13 гласа "за" и седем въздържали се.

Романът "Връзки" на италианския писател Доменико Старноне

Април 3, 2020 Култура
Издателство „Авиана“ представя романа „Връзки“ на Доменико Старноне, публикуван в повече от 30 страни и носител на наградата „The Bridge“ за най-добър роман на 2015 г. „Връзки“ е емоционално силен и провокативен роман за отношенията, семейството, любовта и неразрешимите последствия от нечии действия.

Дезинфектират пощенските клонове през два часа

Април 3, 2020 Бургас
Към днешна дата на територията на Бургаска област има регистрирани 21 положителни случая на коронавирусна инфекция. Трима души са настанени в Инфекциозно отделение на УМБАЛ Бургас, двама в Айтос.

Борисов: Когато 3 дни поред намаляват болните, тогава ще променим мерките

Април 3, 2020 Здраве
Когато три дни поред има намаляване на болните от коронавирус, тогава ще бъдат облекчени наложените мерки. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг на Медицинския експертен съвет в Министерски съвет.

Радев: Кабинетът да обясни на обществото какъв е ефектът от извънредното положение

Април 3, 2020 България
Президентът Румен Радев направи критично изявление по повод искането на правителството извънредното положение да бъде удължено с още един месец - до 13 май. Очаква се парламентът да гласува това предложение на извънредно заседание.

В неделя затварят от 9.00 до 16.00 часа пътното платно откъм УМБАЛ

Април 3, 2020 Бургас
Община Бургас ще затвори за движение цялото пътно платно на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ, но за броени часове. Дойде време за полагане на втория пласт нов асфалт, за да приключи ремонтът на този участък.

Още две жертви на коронавируса у нас, 477 са болните

Април 3, 2020 Здраве
Броят на жертвите на коронавируса в България вече е 12, след като снощи 81-годишен мъж е издъхнал в старозагорската болница, а тази сутрин 58-годишен мъж е починал в "Пирогов", заяви на ежедневния си брифинг проф. Венцислав Мутафчийски.

Депутатите решават ще се удължи ли извънредното положение до 13 май

Април 3, 2020 България
Парламентарно заседание ще има и днес. Него извънредното положение трябва да бъде удължено до 13 май. Народните представители ще обсъдят и промени в Закона за енергетиката, засягащи цената на газа, парното и топлата вода, предаде БНР.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!