СЗО: Имунитетът за коронавирус не е сигурен, носенето на маска ще стане реалност

Април 14, 2020 Здраве
Не всички хора, които са преболедували коронавирус, имат антитела и имунитет срещу вируса. Това обяви късно снощи СЗО след пресконференция в централата на организацията в Женева.

Общината обявява класирането на кандидатите за подмяна на старите печки с нови уреди

Април 14, 2020 Бургас
Община Бургас изготви класирането на домакинствата, кандидатствали за преход към алтернативни форми на отопление и подмяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво, замърсяващи околната среда.

Велики вторник е, ден за поучения

Април 14, 2020 България
Днес е Велики вторник - вторият ден от Страстната седмица или Седмицата на страданията, която е последната от живота на Исус Христос. Велики вторник е ден за поучения, нравствени наставления и за дарения за бедните и нисшите духом през Страстната седмица.

СЗО: Коронавирусът е 10 пъти по-смъртоносен от свинския грип

Април 14, 2020 Здраве
Новият коронавирус е десет пъти по-смъртоносен от вируса, причиняващ грип А, известен като "свински грип", появил се през март 2009 г. в Мексико. Това съобщи генералният директор на СЗО Тедрос Гебрейесус на виртуална пресконференция от Женева.

Кабинетът даде 200 млн.лв. за безлихвени кредити, ще се теглят до 4500 лв.

Април 14, 2020 България
Правителството одобри Програмата за гарантиране на безлихвени кредити в помощ на безработните по време на извънредното положение. Тя е разработена от Българска банка за развитие и е с бюджет от 200 милиона лева.

До 27 градуса на Великден

Април 14, 2020 България
Утре ни очаква рязко застудяване, но още вдругиден бързо ще се затопли, на места до 20 градуса, а в края на седмицата в низините ще има и юнски стойности до около 26 градуса.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!