Удължават извънредното положение до 13 май

Април 1, 2020 България
Министерският съвет реши да предложи на Народното събрание удължаване срока на обявеното извънредно положение. Предложението е срокът на извънредното положение, обявено с Решение на Народното събрание от 13 март 2020 г., да бъде удължен до 13 май 2020 г.

Петя Петрова е новия съдия в Апелативен съд

Април 1, 2020 Бургас
Петя Петрова официално встъпи в длъжност „съдия“ в Апелативен съд – Бургас. Тя е назначена в изпълнение Решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет по протокол № 29 от 17 септември 2019 г., след проведен конкурс за повишение.

Величието на руския север в романа „Пламъкът в откритото море“ на Дмитрий Новиков

Април 1, 2020 Култура
Издателство „Авиана“ (Бургас) представя „Пламък в откритото море“ на руския писател Дмитрий Новиков. Главният герой в романа се отправя към руския север, заради настоящето, което изведнъж се оказва неразделно от близкото минало.

20 нови случая на коронавирус в Бургас

Април 1, 2020 Здраве
20 са регистрираните случаи на заразени с коронавирус в Бургаско. 7 са в болница – 5 в бургаското инфекциозно отделение- двама – в болницата в Айтос. Всички пациенти са в стабилно състояние.

Дарители активно подпомагат борбата с коронавируса в Бургас

Април 1, 2020 Здраве
Когато целият свят е в очакване пандемията срещу коронавируса да бъде овладяна и да се намери лекарство срещу опасната зараза, искра на надежда в крайния успех в борбата срещу болестта дава милосърдието на хората.

Обявен е нов телефон за безплатно извозване на строителни отпадъци от ремонт в домовете

Април 1, 2020 Бургас
Заявките за безплатно извозване на строителни отпадъци до 3 куб. м., генерирани от строителни дейности и ремонти в домовете, се извършват на нов телефон, информират от "Нелсен Чистота" ЕООД.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!