Кораловите рифове в целия свят може да изчезнат до 2100 г.

Февруари 25, 2020 Любопитни
Учени от Хавайския университет в Маноа установиха, че климатичните промени, предизвикани от дължащите се на човешката дейност парникови газове, са на път да унищожат между 70 и 90 на сто от кораловите рифове през следващите 20 години.

5-годишна забрана за влизане в САЩ заплашва Кубрат Пулев?

Февруари 25, 2020 България
Новината за депортирането на Кубрат Пулев от САЩ в неделя получи широк отзвук не само у нас, но и в доста водещи спортни издания по света. Макар първоначално боксьорът да отрече информацията пред bTV.

Новият вирус: Кризата в Италия удари българския бизнес

Февруари 25, 2020 Здраве
Италианският премиер Джузепе Конте заяви вчера, че влиянието на новия коронавирус върху икономиката на страната може да бъде много силно. Съседите на Италия на "настръхнали" и са готови да затворят границите си. Очаква се извънредна среща на върха в региона.

Близо 6000 работодатели са объркали справките за доходи през 2019 г.

Февруари 25, 2020 България
Заради допуснати неточности, близо 6000 предприятия и самоосигуряващи се лица ще трябва да изпратят отново справките за доходи, изплатени през 2019 година, /по чл. 73, ал. 1 и ал. 6 от ЗДДФЛ/, съобщават от Националната агенция за приходите.

"България Ер" спря полетите си от и до Милано

Февруари 25, 2020 България
Сигурността и здравето на нашите пътници са от първостепенно значение за нас. Заради зачестилите случаи на коронавирус в Италия, до 27 март "България Ер" отменя полетите си от/до Милано. Това съобщи на интернет страницата си националният авиопревозвач.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!