50% от децата до 7 години у нас използвали интернет

Февруари 11, 2020 България
Половината от децата до 7-годишна възраст в България вече използват интернет и така се увеличават рисковете за тях. Това съобщи Георги Апостолов, координатор на Центъра за безопасен интернет пред БНР.

Глобиха Apple с 25 млн. евро

Февруари 11, 2020 Светът
Технологичната компания „Епъл“ трябва да плати колосалната глоба от 25 млн. евро.

Кметът предлага училището в бургаския квартал Горно Езерово да бъде до 10-ти клас

Февруари 11, 2020 Бургас
Кметът Димитър Николов предлага Основно училище "Васил Левски" в кв. Горно Езерово да бъде преобразувано в Обединено училище "Васил Левски".

Кметът Димитър Николов предлага изграждане на нова детска градина в к-с „Братя Миладинови“

Февруари 11, 2020 Бургас
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изградена нова детска градина, която ще се намира в к-с "Братя Миладинови" до блок 156 /зад Военна болница/.

Жълт код за силни ветрове, но дъждовно и меко, идната седмица до 23 градуса

Февруари 11, 2020 България
Днес облачността ще бъде значителна, с временни разкъсвания. В Дунавската равнина ще духа умерен и временно силен западен вятър. В тази връзка НИМХ е обявил жълт код, заради опасността от силен вятър в по-голямата част на страната, с изключение на София, Перник и югоизточните области.

Локализират по GSM-a обаждащите се на телефон 112

Февруари 11, 2020 България
Новата инфраструктура даде възможност за нов начин на обслужване. Това каза пред журналисти директорът на Дирекция "Национална система 112" Цветомир Цеков по повод Европейския ден на Единния европейски номер за спешни повиквания 112.

Кирил Домусчиев за високите цени на тока за бизнеса: Има енергийна мафия в България

Февруари 11, 2020 България
Има енергийна мафия в България. Надявам се, че един ден прокуратурата ще намери време да влезе и в енергетиката и да порови малко. Това каза пред Нова тв председателят на КРИБ, ротационен председател на АОБР и собственик на "Нова Броудкастинг Груп" и "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!