Измамата „ХелпКарма": Ралица Енева от „Системата ни убива“ харчела дарения за екзотични ваканции

Ноември 12, 2020 България
Измамата „ХелпКарма": Ралица Енева от „Системата ни убива“ харчела дарения за екзотични ваканции. На 24-ти август 2018 година две майки от „Системата ни убива“ участват в телевизионен сутрешен блок след скандал в Народното събрание, когато се опитват да влязат на парламентарно заседание по тениски и биват спрени от охраната.

ВАП: Десетки нарушения на храните в детските градини и училищата

Ноември 12, 2020 България
Десетки несъответствия и нарушения са констатирани при проверки, разпоредени от ВАП, на кухни и кетъринг дружества, осигуряващи храна за детски градини и училища в страната, съобщиха от обвиненито. Десетки несъответствия и нарушения са констатирани при проверки, разпоредени от ВАП, на кухни и кетъринг дружества, осигуряващи храна за детски градини и училища в страната, съобщиха от обвинението.

Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова

Ноември 12, 2020 Любопитни
Влиянието на планетите в дните 16.11.- 22.11.2020, прогноза на Йова Атанасова По всички въпроси касаещи бъдещето е добре да се обърнете към астролози, респективно вещи лица, за да не задълбавате в дилеми.

Пореден Национален младежки литературен конкурс "Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена"

Ноември 12, 2020 Бургас
Център за еврейско-българско сътрудничество "Алеф" даде старт на VІІІ Национален ученически литературен конкурс "Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена". За втора поредна година надпреварата е включена в Националния календар на Министерството на образованието и науката.

Кои ще учат дистанционно от днес?

Ноември 12, 2020 Бургас
По искане на 16 бургаски училища техни петокласници и четвъртокласници също ще учат дистанционно от 12 ноември, до 25 ноември.

Нова улица в Индустриален парк - Бургас

Ноември 12, 2020 Бургас
Индустриален и логистичен парк - Бургас изгради поредна нова улица на своя територия.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!