Евростат: Всеки трети българин няма пари за добро отопление

Януари 6, 2020 България
Цели 34% от българите нямат нужните средства, за да си осигурят достатъчно отопление на домовете си. С такъв дял енергийно бедни България се нарежда на първо място в ЕС. Това показват данни на Евростат – статистическата служба на ЕС, за 2018 г.

Есмаил Гаани - новият командващ на елитните ирански сили Ал Кудс

Януари 6, 2020 Светът
Нов ирански генерал излезе от сянката, за да оглави елитните ирански части Ал Кудс и да отговаря за подкрепяните от Техеран сили в Близкия изток, на фона на заплахите на Ислямската република да отмъсти жестоко на САЩ за убийството на предишния им ръководител Касем Солеймани.

Чистят канавките между Пътен възел ЮГ и „Крайморие“

Януари 6, 2020 Бургас
Община Бургас съобщава на своите жители и гости, че от днес, 6 януари до 19 януари се извършва превантивно почистване на канавките и банкетите в двете посоки на главен път I-9. Става въпрос за натоварения участък от Пътен възел ЮГ до надлеза на кв. "Крайморие".

Януари продължава без сняг и сериозни студове

Януари 6, 2020 България
Днес ще има променлива облачност, значителна в централните и източни райони. Слаб сняг все още ще превалява около Стара планина и североизточните райони, а по Черноморието валежите ще бъдат от слаб дъжд и сняг.

9-часовият работен ден ще стане законен

Януари 6, 2020 България
Промяна в Кодекса на труда за увеличаване на извънредното работно време, която ще даде възможност на бизнеса да въведе напълно законно 9-часов работен ден, обсъжда работна група между правителството, синдикатите и работодателите, съобщава в. "24 часа".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!