Антимафиоти с нов удар срещу кабелните пирати

Януари 22, 2020 България
Антимафиоти нанесоха удар срещу кабелните пирати. След разследване е установено нерегламентирано разпространение на редица телевизионни програми без необходимото по закон съгласие на провоносителите. Акцията е извършена под ръководството на Районна прокуратура - Кърджали.

Прокуратурата влезе в Комисията по хазарта

Януари 22, 2020 България
Акция на прокуратурата се провежда в Държавната комисия по хазарта. Все още не е ясно какъв е поводът за операцията, съобщава Нова телевизия. Автомобили на полицията и държавното обвинение се пред сградата на комисията.

До 1200 лв. от държавата за българин, който се върне да работи у нас

Януари 22, 2020 България
От 1 април ще стане възможно да се кандидатства за допълнителни финансови пакети за хора с висше образование, които искат да се реализират професионално в България. Това съобщи заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова.

Експерт: Цената на тока може да скочи заради проблемите с водата

Януари 22, 2020 България
Ако проблемите с водата продължат, цената на тока може сериозно да скочи, предупреди експертът по управление на околната среда Боян Рашев по БНР.

Общината предвижда нова обслужваща улица и двете кръстовища при входа на „Меден рудник“ да станат кръгови

Януари 22, 2020 Бургас
Община Бургас изготвя подробен план и инвестиционни проекти за изграждане на нова обслужваща улица и превръщане на двете светофарно регулирани кръстовища при входа на "Меден рудник" в кръгови.

Тръмп спечели решаващ вот в процеса за импийчмънт с 53:47

Януари 22, 2020 Светът
След като третият процес за импийчмънт в американската история започна по същество, Сенатът на САЩ - Горната камара на Конгреса, отхвърли няколко искания на демократите във връзка с процеса за импийчмънт на президента Доналд Тръмп. Дебатите в горната камара на американския Конгрес все още не са приключили.

Спането пред телевизора води до затлъстяване

Януари 22, 2020 Любопитни
След дълъг работен ден много хора обичат да почиват пред телевизора преди да заспят. Ако обаче заспите, докато оставите телевизора включен, това може да доведе до негативни последици за вашето здраве.

Градусите скачат до 13, на места и по-високи

Януари 22, 2020 България
Днес ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който за кратко през деня ще се ориентира от запад-югозапад.

САЩ спират визите за още 7 страни

Януари 22, 2020 Светът
Правителството на президента Тръмп планира да включи седем страни - Беларус, Еритрея, Киргизстан, Мианма, Нигерия, Судан и Танзания - в спорния си списък със забрана за пътуванията според медийни публикации, цитирани от Ройтерс.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!