Полицаи разкриха нива с канабис край Зидарово

Септември 2, 2019 Бургас
Нива,засята с конопени растения, както и близо 5 кг. суха зелена тревна маса / марихуана/, бяха открити при проведена специализирана полицейска операция в местността "Смесици" в землището на созополското село Зидарово.

Китай със странно откритие на Луната

Септември 2, 2019 Любопитни
Китайският лунен роувър е първия робот в историята, който изучава далечната страна на естествения земен спътник. Откакто кацна през януари, той разкри прекрасни гледки към лунната повърхност и направи едно неочаквано откритие.

С мюзикъл закриват Музикалните празници „Емил Чакъров“

Септември 2, 2019 Култура
С мюзикъла „Целуни ме, Кейт!“ ще бъдат официално закрити Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ 2019, реализирани от Държавна опера – Бургас, в дългогодишно успешно партньорство с Община Бургас.

Септември продължава с юлски температури

Септември 2, 2019 България
През първите дни на седмицата температурите у нас ще останат значително над обичайните за началото на календарната есен: от 29, 30 до около 34, 35 градуса. За приближаването на истинската есен ще напомнят все по-ниските минимални температури.

Автентичният американски Диксиленд бенд ще пренесе бургазлии днес в 30-те години на Ню Орлиънс

Септември 2, 2019 Бургас
Автентичната американска Диксиленд група към Оркестъра на Въоръжените сили на САЩ в Европа ще пренесе бургазлии и гости на града днес от 19.00 часа в 30-те години на люлката на джаз и блус музиката Ню Орлиънс.

AliExpress отвори магазин в Мадрид

Септември 2, 2019 Светът
В "Али Баба и четиридесетте разбойници" след магическите думи "Сезам, отвори се!", бедният персийски дървар Али Баба се озовава в пещера със струпани от разбойници богатства – злато, скъпоценни камъни и скъпи предмети.

Манолова влиза в битката за София. Инициативен комитет я издига на 4 IХ

Септември 2, 2019 България
Националният омбудсман Мая Манолова се включва в битката за София и обявява кандидатурата си за кмет на столицата на 4 септември. Това съобщи самата тя пред Епицентър.бг. Мая Манолова ще подаде оставка като национален омбудсман.

ЦИК започва приема на документи за местните избори

Септември 2, 2019 България
От днес, 2 септември, Централната избирателна комисия /ЦИК/ започва да приема документи за регистрация на партии и коалиции за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври, съобщава на сайта си комисията.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!