Руснаци ще печатат месо в Космоса

Август 22, 2019 Любопитни
Усвояването на космическото пространство е неразделно свързано с продължителни полети, като за това време на астронавтите са нужни много провизии. Един от способите за оптимизиране на продоволствената програма е използването на 3D принтери.

Втори британец, почивал на Слънчев бряг, издъхнал от "легионерска болест"

Август 22, 2019 България
Втори британски турист, почивал у нас, е издъхнал от "легионерска болест". Това твърди вестник "The Sun". Според статията мъжът е отседнал в хотел в Слънчев бряг. Британската преса съобщава и че има още двама британци, диагностицирани с инфекцията, но те се възстановяват.

Богдана Карадочева застава начело на Порт Прим Арт Фест 2019

Август 22, 2019 Култура
В дните от първи до пети октомври фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест за трета поредна година ще превърне Бургас в есенна културна столица. Патрон на фестивала за 2019 г. ще бъде една от най-обичаните български певици - "кралицата на шансона" Богдана Карадочева.

Въвеждат зони с ограничение на скоростта до 30 км/час

Август 22, 2019 Бургас
В Бургас се обособяват няколко зони, в които максималната скорост за движение на автомобилите се ограничава до 30 км./час. Целта на мярката е да се намалят инцидентите с тежки последствия на пътя.

Израелски военни погрешка обстрелваха израелски пътнически самолет

Август 22, 2019 Светът
Израелските военни съобщиха вчера, че открили огън по израелски пътнически самолет над Голанските възвишения, след като го взели за сирийски, съобщи ТАСС, като се позовава на пресслужбата на израелската армия.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!