Топ 3 антиейджинг храни, които трябва задължително да вклчючим в менюто си

Август 21, 2019 Здраве
Концепцията и тенденциите за здравословно хранене се обръщат с главата надолу през последното десетилетие.

Сигнали за бомби и на летищата във Варна и Бургас

Август 21, 2019 България
Летищата във Варна и Бургас са получили около 11.00 часа днес електронни съобщения със заплахи за сигурността, съобщиха за БТА от пресцентъра на варненския аеропорт.

Замърсяването на въздуха може да предизвика психични проблеми

Август 21, 2019 Здраве
Замърсяването на въздуха задушава белите дробове и съкращава живота, но може да бъде свързано и с по-голям риск от психични заболявания, обявиха учени, анализирали здравна информация за милиони пациенти в САЩ и Дания, съобщи Ройтерс.

Изплащането на помощите за умъртвени прасета започва след 1 септември

Август 21, 2019 България
След 1 септември т.г. ще започне изплащането на еднократната помощ в размер на 300 лева на стопаните, предприели мерки за почистване и дезинфекция на обектите, след доброволно усвояване на месото от прасетата в личните стопанства.

Валя Балканска, Калинка Згурова и Янка Рупкина ще открият 47-то издание на МФФ

Август 21, 2019 Култура
Най-големите имена на българския фолклор пристигат в Бургас в понеделник, 26 август за откриването на 47-то издание на Международния фолклорен фестивал. Грандиозната церемония ще започне в 20.30 часа на сцената на Летния театър.

Русия ще пробва да щурмува Червената планета

Август 21, 2019 Любопитни
Срокът за ползване на Международната космическа станция (МКС) може да бъде удължен до 2030 г., предаде ТАСС. Това заяви на форума "Машук" в Пятигорск изпълнителният директор на Роскосмос за пилотираните космически програми Сергей Крикальов.

Бързото топене на ледниците в Гренландия чертае бъдещето на нашата планета

Август 21, 2019 Светът
Гренландия е мястото на Земята, за което може да се каже, че е като хладилник с отворена врата, съобщи Асошийетед прес. Там ледниците се топят и морското ниво се покачва.

Глобална кибератака може да е по-страшна и от ядрена война

Август 21, 2019 Любопитни
Години наред човечеството се ужасяваше от ядрен апокалипсис, който може да сполети планетата ни, ако великите сили дръзнат да започнат война, включваща ядрено оръжие.

Комисията за личните данни наложи милионна глоба на НАП

Август 21, 2019 България
Националната агенция за приходите (НАП) ще бъде глобена милиони заради теча на лични данни на над 5 млн. българи. Проверката на Комисията за защита на личните данни вече е приключила и в петък на НАП ще бъде връчен актът за установяване на административно нарушение, заяви пред "Сега" председателят ѝ Венцислав Караджов.

Бургас се готви да повиши туристическия си рейтинг с оригиналния проект „Силата на водата“

Август 21, 2019 Бургас
"Силата на водата" е нов проект на Община Бургас по ОП "Региони в растеж 2014-2020". Има сериозен шанс неговото изпълнение да започне през следваща 2020 г.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!