Общината извършва сериозен ремонт в помощното училище

Юли 23, 2019 Бургас
Тази година Община Бургас прави рекордна инвестиция в нови образователни програми и ремонт на образователна инфраструктура, цели 40 % от общия й бюджет. Част от средствата са насочени към едно малко, но важно училище.

Свинско с африканска чума не се продава

Юли 23, 2019 България
Няма месо с африканска чума в търговската мрежа, увери началникът на отдел "Здравеопазване на животните" към Българската агенция по безопасност на храните /БАБХ/ д-р Александра Митева.

Иван Гешев за атаката на НАП: Фирмата, в която работи Кристиян, се занимава с киберрекет

Юли 23, 2019 България
Отначало за атаката срещу НАП разследването започна срещу лицето, което знаете - Кристиян. В момента за нас е ясно, че този обвиняем е просто оръдие. Разследването и основната версия, по която се работи е, че фирмата, в която той работи, се занимава с киберрекет.

Западнонилската треска е голямата опасност за това лято у нас

Юли 23, 2019 Здраве
Западнонилска треска, пренасяна от обикновените комари, е голямата опасност за хората у нас през този летен сезон. Това е мнението на проф. Тодор Кантарджиев, директор на Националния институт по заразни и паразитни болести.

"Електромагнитна атака" срина ел. захранването на Венецуела

Юли 23, 2019 Светът
Социалистическото правителство на Венецуела заяви, че огромният срив в електрозахранването се дължи на "електромагнитна атака" срещу националната водноелектрическа система, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!