„Нефтохимик” продължава с контролите

Юли 2, 2019 Спорт
Лагерът на „шейховете“ във Велинград приключи.

Беларус спечели хандбалния турнир BURGAS CUP

Юли 2, 2019 Спорт
Отборите на СКА „Минск” и „Зубр” спечелиха второто издание на международния турнир BURGAS CUP и 26-то издание на турнира „Димитър Гурбалов” за юноши, родени през 2002/2003 и 2004/2005г.

Шест златни и три бронзови медала извоюва „Акро Джъмп”

Юли 2, 2019 Спорт
Спортните акробати на клуб „Акро Джъмп” станаха два пъти абсолютни републикански шампиони.

В петък от 18 часа отваря врати бургаският Фестивал на пясъчните скулптури’2019

Юли 2, 2019 Бургас
В петък от 18 часа Фестивалът на пясъчните скулптури официално ще отвори вратите си за посетители със своята нова експозиция на тема "Любими детски герои".

„Диана експрес“ свирят класика и рок с оркестъра на Бургаската опера

Юли 2, 2019 Култура
Ден след като оперната прима Веселина Кацарова и приятели открият Бургаски музикални празници „Емил Чакъров“, на сцената на Летния театър Митко Щерев и „Диана Експрес“ ще изпълнят емблематични свои песни заедно с оркестъра на Държавна опера – Бургас.

Евтини лекарства изчезват от аптеките, подменят ги със скъпи

Юли 2, 2019 Здраве
Правителството трябва да промени лекарствената си политика. Това обявиха пред "България он Ер" д-р Стойчо Кацаров от Центъра за защита на правата в здравеопазването и Николай Костов, който е председател на Асоциацията на собственици на аптеки.

Няма да забраняваме вноса на дизелови автомобили

Юли 2, 2019 България
Не се подготвя забрана за ограничаване на вноса на дизелови автомобили с клас под Евро 4 от началото на 2021 г. Това ще бъде допълнителна мярка, която може и да не бъде приложена, заяви министърът на околната среда и водите Нено Димов пред Нова телевизия.

Новоизбраният Европарламент се събира за първото си заседание в Страсбург

Юли 2, 2019 Светът
На първо заседание в Страсбург днес се събира новоизбраният Европейски парламент. Очакваше се, че лидерите на ЕС ще представят днес кандидатурата на следващия председател на Европейската комисия, но и вчера не бе постигнато съгласие по кандидатурите.