В петък от 18 часа отваря врати бургаският Фестивал на пясъчните скулптури’2019

Юли 2, 2019 Бургас
В петък от 18 часа Фестивалът на пясъчните скулптури официално ще отвори вратите си за посетители със своята нова експозиция на тема "Любими детски герои".

„Диана експрес“ свирят класика и рок с оркестъра на Бургаската опера

Юли 2, 2019 Култура
Ден след като оперната прима Веселина Кацарова и приятели открият Бургаски музикални празници „Емил Чакъров“, на сцената на Летния театър Митко Щерев и „Диана Експрес“ ще изпълнят емблематични свои песни заедно с оркестъра на Държавна опера – Бургас.

Евтини лекарства изчезват от аптеките, подменят ги със скъпи

Юли 2, 2019 Здраве
Правителството трябва да промени лекарствената си политика. Това обявиха пред "България он Ер" д-р Стойчо Кацаров от Центъра за защита на правата в здравеопазването и Николай Костов, който е председател на Асоциацията на собственици на аптеки.

Няма да забраняваме вноса на дизелови автомобили

Юли 2, 2019 България
Не се подготвя забрана за ограничаване на вноса на дизелови автомобили с клас под Евро 4 от началото на 2021 г. Това ще бъде допълнителна мярка, която може и да не бъде приложена, заяви министърът на околната среда и водите Нено Димов пред Нова телевизия.

Новоизбраният Европарламент се събира за първото си заседание в Страсбург

Юли 2, 2019 Светът
На първо заседание в Страсбург днес се събира новоизбраният Европейски парламент. Очакваше се, че лидерите на ЕС ще представят днес кандидатурата на следващия председател на Европейската комисия, но и вчера не бе постигнато съгласие по кандидатурите.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!