Разписанието на БДЖ вече е в Google maps

Юли 19, 2019 България
Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps. При задаване на конкретен маршрут на територията на България в интернет платформата упътвания за придвижване се получават и за пътуване с влак, което разширява възможностите при избора на подходящо транспортно средство.

Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристигна в Бургас за Международния филмов фестивал BIFF

Юли 19, 2019 Бургас
Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристигна в Бургас по покана на Община Бургас и организаторите на Международния филмов фестивал - BIFF.

LEN: Бургас връща България на световната карта на водната топка

Юли 19, 2019 Бургас
С домакинството на Европейското първенство по водна топка за юноши до 15 години Бургас връща страната ни на световната карта в този спорт.

НС ще ратифицира договорите за купуване на F-16

Юли 19, 2019 България
Народните представители ще разгледат ратифицирането на четирите договора със САЩ за закупуването на осем изтребителя F-16, съобщава БНТ. Депутатите ще гледат на първо четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет за 2019 година.

С приложение на НАП ще проверяваме за злоупотреба с данните ни

Юли 19, 2019 България
Най-важният въпрос в момента е какво могат да направят хората, които подозират, че личните им данни за изтекли. В момента правим приложение за сайта на НАП. На него всеки може да провери дали с неговите данни е било злоупотребено.

Всеки българин с кредит

Юли 19, 2019 България
2,47 милиона българи имат заеми, а повечето от тях изплащат по повече от един. Това показва статистиката на БНБ, според която към декември 2018 г. в Централния кредитен регистър има 2,475 млн. кредитополучатели.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!