Предлагат Стоян Апостолов за почетен гражданин на Бургас

Декември 3, 2019 Бургас
Стоян Апостолов- един човек, чиито мечти и стремежи винаги са били с неограничена скорост. Майсторът на спорта с най-верния навигатор- интуицията, качествата, моженето, празнува днес 50 години в автомобилния спорт.

Стани кръводарител на 5 декември, Световен ден на доброволчеството!

Декември 3, 2019 Здраве
БЧК- Бургас, съвместно с екип от Центъра по хематология и трансфузиология към УМБАЛ- Бургас, организират акция за доброволно и безвъзмездно кръводаряване по случай 5 декември, Световен ден на доброволчеството.

Шокиращата прогноза от Saxo Bank: Истинският крах на Европа ще започне с Унгария

Декември 3, 2019 Светът
Доналд Тръмп не може да избегне отстраняването от властта, петролът отново ще скочи до $ 90, доларът ще отслабне с 20%, а истинският крах на Европа ще започне не с Великобритания, а със скромна Унгария. Това са "шокиращите прогнози" за 2020-а на Saxo Bank.

Деница Сачева положи клетва като социален министър

Декември 3, 2019 България
Народното събрание гласува оставката на Бисер Петков като министър на труда и социалната политика и избра на негово място Деница Сачева. За кандидатурата й гласуваха 114 народни представители, 106 бяха "против", а трима се въздържаха.

Започва операция срещу паркиране на места за хора с увреждания

Декември 3, 2019 Бургас
От 6 часа на 3 декември до 6 часа на 4 декември ще се проведе специализирана полицейска операция срещу паркирането на места за хора с увреждания. Тя е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция.

Награждават на специална церемония най-добрите бургаски ученици

Декември 3, 2019 Бургас
За първи път ще бъде връчен приз "Абсолвент на годината". Той се присъжда на удостоения със "Златен Хипократ" д-р Иван Вълкадинов.

Етични хакери ще учат на киберсигурност учениците в бургаската IT гимназия

Декември 3, 2019 Бургас
На 5 декември, от 11:00 часа, в конферентната зала на бургаската Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации ще се проведе обучение по киберсигурност.

6 декември ще е неучебен ден, с безплатен градски транспорт след 16 часа и безплатни музеи

Декември 3, 2019 Бургас
Кметът Димитър Николов обяви 6 декември, петък, за неучебен ден. Заповедта му важи за всички училища на територията на общината.

Изслушват кандидатите за председател на КПКОНПИ

Декември 3, 2019 България
Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще проведе заседание.

Започна операция срещу паркиране на места за хора с увреждания

Декември 3, 2019 България
МВР стартира специализирана полицейска операция срещу паркирането на места за хора с увреждания, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!