Цветан Василев е поискал да бъде разпитан за КТБ

Ноември 13, 2019 България
Банкерът Цветан Василев е поискал да бъде разпитан по делото „КТБ“. Заедно с още 17 души той е подсъдим за източването на над 2,5 милиарда лева от фалиралата през юни 2014 година банка.

Венеция е под вода. Има две жертви

Ноември 13, 2019 Светът
Две са вече жертвите на наводненията във Венеция, съобщава италианската телевизия Скай Ти Джи 24. Най-малко един човек е бил убит от токов удар в наводнената си къща. В града не работят телефоните, а кметът Луиджи Бруняро поиска да бъде обявено бедствено положение.

Бъг във Facebook активира тайно камерата на потребител

Ноември 13, 2019 Любопитни
Нов бъг в приложението на Facebook за iOS притесни някои потребители, съобщава CNET. Оказва се, че в някои ситуации приложението активира камерата на iPhone без да дава индикация за това.

Колко ще струва пътуването от Калотина до Белград

Ноември 13, 2019 България
Пътна такса по новооткритата отсечка на магистралата от българската граница до сръбската столица Белград няма да се плащат до 1 декември.

Днес официално стартира интегрираната градска платформа Смарт Бургас

Ноември 13, 2019 Бургас
През последните години Община Бургас въведе редица интелигентни системи за управление на мобилността, управление на отпадъците, мониторинг на околната среда, рисковете от бедствия, видеонаблюдение на градски пространства, публични и транспортни обекти.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!