Доброволци на БЧК ще се раздават донорски карти

Ноември 12, 2019 Здраве
На 16 и 17.11 по главните улици на Бургас младите доброволци на БЧК ще разпространяват донорски карти като част от Националната кампания "ДА! ЗА ЖИВОТ!" в подкрепа на донорството и трансплантацията на Министерство на здравеопазването.

Меркурий сътвори миниатюрно слънчево затъмнение

Ноември 12, 2019 Любопитни
Меркурий - най-малката и най-вътрешна планета в Слънчевата система, изнесе рядко небесно шоу в понеделник, когато премина между Земята и Слънцето и сътвори миниатюрно слънчево затъмнение.

Масивен ракетен обстрел по Израел от Газа

Ноември 12, 2019 Светът
Най-малко 50 ракети бяха изстреляни тази сутрин по Израел от палестински радикали от ивицата Газа. Двайсет от тях бяха прехванати от израелската противовъздушна система "Железен купол", съобщи израелската армия, цитирана от ТАСС.

Заповядайте на информационна среща по проекта за подмяна на „дървените печки“ с екологично отопление

Ноември 12, 2019 Бургас
Община Бургас продължава работата по проекта за подмяна на печките, употребяващи за гориво дърва и въглища, с екологични уреди за отопление. Целта е да се намали замърсяването на въздуха с фини прахови частици.

ВТБ изцяло излиза от състава на акционерите на Виваком

Ноември 12, 2019 България
Руската инвестиционна банка ВТБ Капитал, част от групата компании ВТБ, изцяло ще излезе от състава на акционерите на българската телекомуникационна компания Виваком, съобщи РБК, позовавайки се на пресслужбата на банката.

Мъглите и облаците превземат страната

Ноември 12, 2019 Любопитни
Днес ще над западните и централни райони ще бъде предимно облачно. Повече слънце ще има над Източна България. През деня ще остава почти без валежи.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!