ДАНС влезе в ДАИ-Пловдив

Октомври 2, 2019 България
ДАНС влезе в Държавната агенция "Автомобилна администрация" в Пловдив. Операцията се провежда от сутринта. Част от служителите са отведени за разпит, но няма данни за задържани.

Край на залаганията: Фолксваген избра Турция за новия си завод

Октомври 2, 2019 Светът
Автомобилният концерн Volkswagen AG регистрира дружество в западния турски град Маниса, показва информация от търговския регистър в страната, цитирана от Bloomberg.

Повторно административно нарушение ще се наказва с безвъзмезден труд

Октомври 2, 2019 България
Безвъзмезден труд в полза на обществото и задържане в териториална структура на МВР при системни административни нарушения и нарушения на обществения ред гласува парламентът. Депутатите приеха на първо четене промени в Закона за административните нарушения и наказания.

СЕМ наложи две глоби на БНР в размер на 27 000 лева

Октомври 2, 2019 България
Съветът за електронни медии /СЕМ/ наложи на БНР санкции в размер на 7000 лева заради нарушаване на индивидуалната лицензия и 20 000 лева за нарушаване на принципа за гарантиране правото на информация.

Говорителят на НАП – Бургас Христо Узунов представя дебютната си стихосбирка

Октомври 2, 2019 Култура
Премиерата на дебютната стихосбирка на уважавания журналист и говорител на НАП- Бургас Христо Узунов "Солени стъпки" ще се състои на 7 октомври /понеделник/ от 18.00 часа в зала "Петя Дубарова" на КЦ "Морско казино".

Започна подмяната на контейнерите за отпадъци в комплексите

Октомври 2, 2019 Бургас
В Бургас започна подмяната на контейнерите за отпадъци, които са част от въвеждането на новата система за сметосъбиране и сметоизвозване. Първите нови контейнери са вече разположени в ж-к "Меден Рудник", ж-к "Изгрев" и ж-к "Зорница".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!