Мария Габриел получава пълна подкрепа за втори мандат като еврокомисар

Октомври 1, 2019 България
Мария Габриел получава единодушното одобрение на комисиите на Европейския парламент по култура и образование, и по индустрия, изследвания и енергетика. Това съобщи председателят на групата на Европейската народна партия в ЕП Манфред Вебер.

Един убит и 10 ранени при нападение в училище във Финландия

Октомври 1, 2019 Светът
Един човек беше убит, а 10 са ранени при нападение в професионално училище, което се помещава в търговски център в Куопио, Източна Финландия. Двама от пострадалите са в тежко състояние, съобщи полицията, която е извършила евакуация.

Безплатни ендокринни изследвания за бременни жени

Октомври 1, 2019 Здраве
Безплатни ендокринни прегледи  за бременни жени ще се проведат на 21, 22 и 23 октомври в Бургас. Кампанията се организира от Българско дружество по ендокринология и Община Бургас.

Експерти от българските музеи и галерии се събират на национална среща

Октомври 1, 2019 Бургас
Националната среща „Добри практики“ на Министерство на културата ще се проведе в град Бургас в периода 2-4 октомври 2019 г. Участие в нея ще вземат експерти от 160 български музеи и галерии, което я прави най-голямата провеждана до момента.

Започва кампания за превенция на разширените вени

Октомври 1, 2019 Здраве
В Бургас ще се проведат безплатни профилактични прегледи за пациенти със заболявания или оплаквания на вените. Те ще се извършат на 5-ти октомври от 15.30 до 20.00 часа и на 6-ти октомври от 08.00 до 20.00 часа в Медицински център „Д-р Маджуров“.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!