« юли 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Регионален уебинар организират от Местната комисия за трафика на хора в Бургас

Лектори на събитието ще бъдат Росен Цветков - разследващ журналист, автор на филма „Улица Ад”, създаден след проведено разследване под прикритие за трафик на жени и Добряна Петкова, секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора. Уебинарът ще бъде модериран от Любка Костадинова и Росица Янева, секретари на МКБТХ в Благоевград и в Бургас. По време на обучението ще се акцентира върху противодействието и превенцията на трафика на хора, както и върху етичните норми на журналистическата практика при отразяването на случаи, свързани с престъплението. Трафикът на хора е сложен социален проблем, който изисква задълбочена информираност и създаване на чувствителност към травмата на пострадалите лица, което би допринесло за ефективност при отразяването на темата в медийното пространство. Планираният уебинар ще се проведе на 06.07.2020 г. от 13:30 ч. в платформата ZOOM, в рамките на 90 минути. Допълнително ще бъде предоставен линк, чрез който участниците ще могат да се регистрират с личен имейл адрес за включване в уебинара. След регистрацията ще получат писмо с инструкции за свързване към уебинара. Малко преди определеното време за начало на уебинара, кликвайки на линка получен на личния имейл адрес ще бъдат свързани с платформата ZOOM. В определеното време за начало на събитието, ще има осъществена аудио и видео връзка с лекторите и ще могат да се задават въпроси в реално време, в специална чат форма за целта. По този начин ще се постигне интерактивен онлайн комуникационен процес за обсъждане на проблемите, поставени на фокус в уебинара. Необходими технически средства за участие в уебинара са компютър и интернет връзка.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

ЕК слага край на онлайн продажбата на фалшиви стоки

  • 07 Юли 2020
  • 170
Забрана за продажба на фалшиви и нелегални стоки в онлайн платформи, вероятно ще бъде включена предстоящите планове на Европейската комисия (ЕК) за закона за цифровите услуги, заяви заместник-председателят на ЕС по въпросите на цифровите технологии Маргрете Вестагер.

Филми от три континента ще се борят за наградата от 10 000 евро на фестивал в Бургас

  • 07 Юли 2020
  • 139
По традиция и петото издание на Международен филмов фестивал Бургас ще представи актуална кино селекция от цял свят, съобщиха от пресцентъра на община Бургас.

РИМ - Бургас показва природата, традициите и културното наследство на Странджа

  • 07 Юли 2020
  • 141
Регионален исторически музей – Бургас ще се включи в организирания от Община Бургас тематичен уикенд, посветен на Странджа. Акценти от експозициите ще бъдат показани под мотото: „Природата, традициите, обичаите и културното наследство на Странджа“.

Тестваха всички футболисти и треньори в „Левски” за коронавирус

  • 07 Юли 2020
  • 140
Всички играчи и треньори в „Левски” са с отрицателни проби за коронавирус.

Почти 1,3 милиона японци от остров Кюшу може да бъдат евакуирани заради дъждовете

  • 07 Юли 2020
  • 136
Вече 1,28 милиона жители на югозападния японски остров Кюшу са получили от властите препоръка да се евакуират заради проливните дъждове в региона, където жертвите на бедствието са над 50, предаде ТАСС, като цитира съобщения на правителството и на телевизия Ен Ейч Кей.