« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

„Бисерите на Бургас“ - посетете изложбата, която се намира на 36 места едновременно

Той представя една нестандартна изложба от 36 въздействащи картини, поставени на емблематични места в Бургас. Сред тях са ДТ "Адриана Будевска", Операта, Грамофона, Часовника, Солниците, Културен център "Морско казино", Моста, Ченгене скеле, остров Света Анастасия, Морска гара, църквата "Св. св. Кирил и Методий", ул. "Алеко Богориди", жилищните комплекси "Изгрев" и "Меден рудник". Смелата идея на художника Живко Кожухаров е озаглавена "Бисерите на Бургас". Изложбата се провежда изцяло онлайн и е под надслов "Да посетим точките на града с изкуство!"."Целта на изложбата е да върне хората там, където те принадлежат, а именно - към техните мечти, любовта, спомените, пътуването, радостта от споделянето на момента и времето прекарано навън с близки и приятели." - споделя авторът и допълва, че всеки може да припознае идеята, като своя. Платформата е отворена за фотографи и художници.Можете да посетите изложбата на адрес www.biserite.com, а също така и да се включите в събитието като се тагнете с хaштаг #бисеритенабургас в Инстаграм. Авторът кани всички, които се занимават с изкуство под една или друга форма, да станат част от предизвикателството, посветено на Бургас.Всички картини се продават, а част от приходите ще бъдат дарени на Центъра за подкрепа на процеса на приобщаващо образование.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 271
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 332
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 249
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 320
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 277
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.