« декември 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Награди на екоконференцията в Бургас

На 12.06.2020 год. Университет „Проф. д-р А. Златаров“-Бургас проведе тържество за награждаване на участниците в IV-то издание на Националната конференция за ученици и студенти „Да мислим екологично за бъдещето“. Събитието протече при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Конференцията се организира от катедра "Екология и опазване на околната среда" на Университета, като през настоящата година, заради пандемията от COVID-19, форумът се проведе онлайн от 1-ви до 3-ти май и в него взеха участие повече от 120 човека. ТНаучната проява се реализира и с финансовата подкрепа на Община Бургас, Кроношпан България ЕООД и Студентски съвет към университета. Победителите бяха наградени на специална церемония, която се проведе в зала "Георги Баев" на КЦ "Морско казино" - Бургас. Участниците в конференцията бяха поздравени от проф. д-р Сотир Сотиров, зам.-ректор на Университет "Проф. д-р Асен Златаров“, който връчи и наградите" на спечелилите първо, второ и трето място. Доц. д-р Александър Димитров, Председател на Организационния комитет и Ръководител катедра "Екология и опазване на околната среда", награди участниците, удостоени със специални награди, както и най-младия участник, който е в V клас. Милена Ярмова, гл. експерт в РИОСВ – Бургас връчи наградата на инспекцията. Всички участници и техните наставници - учители и преподаватели, получиха грамоти, награди, сертификати и подаръци от Организационния комитет.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

На 5 декември ще се проведе финалът на предприемаческото състезание BurgasBlueS

  • 04 Дек 2020
  • 73
Презентирането на бизнес идеите на отборите и награждаването ще се излъчва на живо в интернет.

Изберете българското

  • 04 Дек 2020
  • 78
Днес търговците подредиха своята стока.

Награждават спортистите на Бургас за 2020 -та година онлайн

  • 04 Дек 2020
  • 82
По традиция в края на всяка година се определят и награждават спортните герои на Бургас, постигнали най-големи успехи на международни и държавни първенства и турнири, както и техните треньори. През настоящата година, заради епидемията от ковид-19, класацията ще се проведе онлайн.

Нека настроението ви бъде цветно като новите чадъри на „Богориди“!

  • 04 Дек 2020
  • 81
Да, има ги и на други места по света. Но новите, които сме поставили по ул. "Богориди", не са просто закупени и окачени чадъри, а изрисувани с желание и въображение, което ги превръща в предмети на изкуството.

В Бургас отвориха приемна за помощ при попълване на заявленията за финансова подкрепа към бизнеса

  • 04 Дек 2020
  • 81
От днес в Бизнес инкубаторa е разкрита приемна за местните фирми, които имат нужда от помощ при попълване на заявления за получаване на подкрепа по обявените мерки и проекти, свързани с преодоляване на икономическите последици от пандемията.