Благотворителният календар с недоносените бебета на УМБАЛ Бургас вече е готов

Благотворителният календар с недоносените бебета на УМБАЛ Бургас вече е готов. Заявки за него са дошли чак от Дупница, споделиха от Отделението по неонатология, което за четвърта поредна година изработва календара. Целта му е да повдигне духа на родителите на най-малките бебета и да им покаже, че те могат да пораснат големи и силни. В календара са снимани деца, които са родени и отгледани в отделението. Те са на различна възраст, растат и се развиват съвсем нормално. Календарът се продава на цена 20 лв., а със събраните средства отделението обновява своята апаратура. Тази година тиражът на календара е 300 бр. Целият екип на отделението поднася своите благодарности към малките модели: Мартин, Божидар, Дария, Лилия, Стамен и Силвена, Златка, Виктория и Кристиян, Екатерина, Виктор, Самуил, Георги, Димана и техните родители - за ангажираността и отговорността, с която подходиха към своята важна задача. Отделението по неонатология благодари на всички дарители, които са заявили и купили календари, както и на: фотограф Петя Даскалова и фирма "Медис" за дизайна и отпечатването му. Можете да поръчате своя календар на тел. 0883 307211 и електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - д-р Таня Велева.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 102
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 91
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 89
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 99
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 58
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.