« юли 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Полицията готова за изборния ден

Всички условия за опазване на обществения ред по време на изборния ден са създадени от Областна дирекция на МВР – Бургас, заяви на нарочен брифинг днес Началникът на отдел „Охранителна полиция и КАТ“ към ОДМВР – Бургас - комисар Неделчо Рачев. По думите му са планирани достатъчен брой полицейски сили, които да осигурят обществения ред в града и в областта, както и достатъчно сили за охрана на изборните секции и районите около тях. Временна организация за автомобилното движение ще бъде въведена единствено на територията на зала „Бойчо Брънзов“, където след приключване на изборния ден ще се приемат изборните материали. Комисар Рачев заяви, че създадената организация няма да пречи на общото придвижване на моторните превозни средства, с изключение на обявения район. Специално засилените мерки за сигурност влизат в сила след приемането на изборните секции от 18.00 часа на 26 октомври до приключването на изборния ден. „В абсолютно всички квартали на Бургас и областта са планирани мерки, които да отговарят на обстановката в съответното място. Навсякъде мерките са абсолютни засилени и може да се разчита на достатъчно полицейски сили, които ще направят необходимото да осигурят обществения ред преди, по време и след изборния ден“, уточни комисар Рачев в отговор на въпрос налага ли се засилено полицейско присъствие в кварталите с малцинствени групи. Комисар Неделчо Рачев бе лаконичен по отношение мерките, предприети по повод предстоящите граждански действия на територията на Община Несебър – според него „всяко масово мероприятие съгласно план и разстановка ще се осигури с достатъчно полицейски сили с цел възможност гражданите да проведат мероприятието си при спазване на законовия ред“.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Ограничава се движението по част от ул. „Ивайло“

  • 10 Юли 2020
  • 15
Мярката е заради ремонти на ВиК мрежата в района.

Започват проверки за неправомерно движение на претоварени камиони по бургаските улици

  • 10 Юли 2020
  • 15
В Бургас стартират масови проверки, чиято цел е да не бъдат допускани претоварени камиони по улиците на града. Кампанията започва от 27 юли, като детайлите по нейното изпълнение бяха обсъдени от кмета Димитър Николов и ръководителите на местните структури на КАТ, АПИ и БГ ТОЛ.

Управляващите със законопроект: Шефът на НСО да решава кой да бъде охраняван

  • 10 Юли 2020
  • 27
"Обединени патриоти" и ГЕРБ са готови с поправките в Закона за Националната служба за охрана. С тях се дават правомощия на шефа на службата да определя кой да бъде охраняван.

Обвиниха Узунов и Бобоков, заведоха Милушев във военната прокуратура

  • 10 Юли 2020
  • 27
Президентският секретар Пламен Узунов вече е с повдигнато обвинение, съобщи защитата му. Той беше арестуван вчера по разследването за търговия с влияние. Обвинение като подбудител вече има Пламен Бобоков. Двамата остават в ареста за 72 часа.

Борисов: Радев ръководи НСО, изкъпаха Христо Иванов, той държи мен отговорен - за кое?

  • 10 Юли 2020
  • 30
Христо Иванов протестира в подкрепа на тези, които го къпаха. Така премиерът Бойко Борисов коментира на пресконференция днес събитията, които от няколко дни взривяват общественото пространство.