Туристи вече заплащат „синя зона“ в Слънчев бряг чрез URBO

Над 600 туристи в Слънчев бряг вече заплащат платено паркиране в „синя зона“ на територията на комплекса и чрез мобилната платформа URBO. Само за седмица след стартирането на тази функционалност през туристически сезон 2019, потребителите се възползват и от тази възможност за разплащане посредством банкова карта в приложението. „Услугата е предпочитана и изключително удобна за чуждестранните туристи, тъй като стандартният SMS метод е недостъпен за тях, поради факта, че са абонати на чужди оператори. Платформата URBO е единствената им възможност за дигитално заплащане за паркомясто.“, коментира Андрей Лилов, един от създателите на приложението. Възможността за плащането за паркиране е особено атрактивна и за местните жители и туристи от България, които биха спестили стойността на SMS-а, като в допълнение получават допълнителни екстри от приложението. „Миналия туристически сезон за първи път въведохме мобилно приложение на територията на Слънчев бряг - Smart Pass Sunny Beach, съвместен проект на ЮПАСС и „Слънчев бряг“ АД. През настоящата 2019 г. приложението вече е част от националната платформа URBO под името URBO Sunny Beach. Вследствие на обединението, в Слънчев бряг станаха достъпни множество нови електронни услуги, насочени към туристите, гостите и жителите на комплекса.“, заяви Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД. URBO представлява уеб портал и мобилна апликация за забавление и пълноценно прекарване на свободното време в полза както на туристите, така и на активните жители в градска среда. Чрез платформата можете бързо и лесно да изберете какво да правите в свободното си време, както и да закупите електронни билети за турове, атракции, разходки с лодки, екстремни и водни преживявания. От този сезон, гостите на Слънчев бряг и потребителите на платформата могат да закупят и карти за отстъпки с до 35% намаление от цената на над 500 услуги, предлагани в националната платформа. Преференциални намаления получават и в заведенията, ресторантите и физическите обекти, които са част от URBO.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 184
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 172
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 178
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 463
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 433
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.