Бургаската Строителна гимназия награди родители

ПГСАГ "Кольо Фичето" - Бургас раздаде дипломите на своите зрелостници на тържествена церемония снощи. Церемонията се състоя на открито - в обновения и прекрасно озеленен от ученици и учители двор на гимназията, който вече се превръща в пространство не само за преминаване, а и за учене, практика и творчество на открито. За първи път ръководството на гимназията награди родители, които активно са помагали при организиране на събития, учебни практики и др. Това са г-жа Ирина Станчева и г-жа Румяна Цвяткова. Техните деца също получиха дипломите си вчера, но въпреки това и двете майки заявиха, че ще останат до ръководството на училището и ще продължат да му помагат. В знак на благодарност те получиха картини за спомен, рисувани от ученици от 9 клас. Двама от дипломираните ученици продължават образованието си със стипендия от Камарата на строителите в Бургас. Чековете за по 500 лв. на всеки бяха връчени от г-н Николай Николов, председател на областното представителство на Камарата. Това са Николай Георгиев и Драгомир Райчев. Стамен Въчков от 12А стана "Първенец на випуска" с най-високия успех от 5.85.С почетна грамота "Перспективен строител" от председателя на Камарата на строителите-ветерани инж. Дамян Камбуров бяха удостоени: Борислав Ангелов, Васил Илиев, Стойчо Стамов, Екатерина Конон от 12А, Таня Николова от 12Б, Йордан Апостолов от 12г. Отличниците на випуска освен Стамен Въчков, са също Иван Иванов и Екатерина Конон от 12А, както и Даниел Христов от 12Е.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 112
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 99
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 98
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 106
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 62
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.