Стефан Диомов с два концерта „Бяла коледа“

На 10 и 11 декември публиката ще се наслади на два поредни концерта на Стефан Диомов в бургаската Опера, наречени "Бяла Коледа". Програмата им е една и съща, просто желаещите да ги посетят се оказаха твърде много само за една дата. Маестро Диомов призовава щастливците, сдобили се с билети за някой от концертите, да си носят звънчета. Той ще им каже от сцената в кой момент да ги използват. Събитието "Бяла Коледа" е посветено на 50 години от създаване на "Тоника", стартирал през 1968 г. като самодеен състав. Затова главни герои в него ще са "Тоника СВ", Ваня Костова, наред с "Петте сезона", "Фортисимо" и др. В програмата са включени коледни песни, но и много всеизвестни шлагери, композирани от Стефан Диомов през годините. Маестрото не крие, че ще му е приятно да чуе как ги пее цялата публика в Операта. Концертите на 10 и 11 декември ще са със сериозната продължителност 2 часа. Който не успее да ги види и чуе на живо, може да го направи на 1 януари от 12.30 часа, ако включи телевизора и избере BTV.  

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 66
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 71
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 72
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 85
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 52
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.