Бургас открива зона за майки и бебета

Бургас ще бъде домакин на атрактивното изложение "Бебе Зона", предназначено за бременни жени и семейства с малки деца. Събитието ще се състои в рамките на два дни – 15 и 16 септември, в Експозиционен център "Флора". Целта на изложението е да помогне на семействата да направят правилния избор за здравето, безопасността и комфорта на своите деца. Форумът ще премине в три модула – търговска част, медицинска информация и лекционна програма. Търговската част ще предостави достъп на родителите до водещи световни и български производители и вносители на детски стоки и услуги. Медицинската част ще запознае аудиторията на изложението с капацитета и възможностите на медицинските заведения, които предлагат здравни услуги за бременните жени и малките деца. Част от "Бебе Зона" ще бъде и най-голямото бургаско училище за бременни "Мама знае най-добре". Лекционната програма на училището ще продължи и през двата дни на изложението и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането, отглеждането на бебето, както и за физическото и психическо здраве на майката. Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози. Всеки, който желае да се включи в лекционната част, ще може да се регистрира на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и по този начин ще получи възможността да участва в регулярните томболи с награди, осигурени от изложителите. На 15 и 16 септември ще бъдат проведени и две томболи с големи награди, които за момента организаторите пазят в тайна. За да се регистрират за тях, посетителите на изложението ще трябва да попълнят регистрационна форма на място. Събитието ще бъде съпътствано от благотворителната инициатива "От мама за мама". Целта е да се помогнат семейства в неравностойно положение с малки деца от Бургас. Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост /памперси, шишета, биберони, дрехи и др./. Условията за дарените стоки може да намерите тук: www.facebook.com/BebeZonaExpo. kmeta.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Античен град Хераклея Синтика край Петрич вече е отворен за посетители

  • 20 Апр 2024
  • 105
Античният град Хераклея Синтика е сред най-привлекателните археологически обекти на Балканите през последните 15 години. За него пишат древни гръцки и латински автори, сред които Омир, Херодот и Тукидид. С радост Ви информираме, че Античен град Хераклея Синтика отново е отворен за посетители! Новия облик на града ще Ви пренесе векове назад, а всичко което ще видите тук е такова, каквото са го оставили древните му обитатели.

Царицата на Розата Карлово 2023 и нейна подгласничка посетиха Китай

  • 20 Апр 2024
  • 110
Царицата на Розата Карлово 2023 Антония Лалова и нейната подгласничка Дани Илиева пътуваха до Китай, по покана на кмета на курортния град Саня, в периода 04.04.2024 г. – 17.04.24 г.

ПЕЩЕРА „ДОБРОСТАНСКИ БИСЕР“ КРАЙ АСЕНОВГРАД – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЕЦА

  • 20 Апр 2024
  • 98
Пещера „Добростански бисер“ край Асеновград отваря врати на 1-ви май.

КМЕТЪТ СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ НАГРАДИ ШАМПИОНИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС В ХАСКОВО

  • 20 Апр 2024
  • 136
Александър Василев от България и Надя Кулби от Полша спечелиха шампионските титли на Международния турнир от сериите ITF – втора категория до 18 години Хасково 2024.

Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново

  • 20 Апр 2024
  • 94
Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново.