Само на Burgas Jam можете едновременно да слушате яка музика на живо и да гледате без звук два четвъртфинала от световното по футбол

* По-евтините билети ще се продават до края на месеца, така че побързайте да си вземете от тях Организаторите на Burgas Jam не желаят да поставят пред труден избор хората, обичащи едновременно хубавата музика и футбола. Затова на фестивалната територия ще бъдат монтирани големи екрани, към които публиката ще може да хвърля по едно око, за да следи резултата от двата четвъртфинала, включени в програмата на световното първенство за 7 юли. Burgas Jam се провежда на територията на Пристанище Бургас, в близост до Морска гара. Музикалната програма ще бъде открита в 19.00 часа от гръцката алтърнатив група INK. Фестивалният вход обаче ще бъде отворен още в 17.00 часа, когато започва първият четвъртфинал. Вторият е с начален час 21.00. След група INK, на сцената ще излязат Николо Коцев, Бисер Иванов, Васил Първановски от ODD CREW, Славчо Николов от Б.Т.Р., Александър Мариновски от група "Сигнал", както и Gus G - един от любимите китаристи на Ози Озбърн. В шумен дръм батъл ще участват вездесъщият Стоян Янкулов - Стунджи и бързоръкият Николай Тошев. Водещ ще е Елена Розберг от радио Z-ROCK. Тази година на фестивалната територия ще има много повече места, от които да си закупите бира и вкусна храна. Специално за дамите ще се предлагат интересни коктейли. Не е зле да си закупите билет предварително, защото ще ви излезе по-евтино. До края на месец юни цената е промоционална - 14 лева. От 1 юли до датата на музикалното събитие, 7 юли, билети ще се продават на редовната цена от 18 лева.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 97
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 88
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 86
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 93
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 54
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.