Два автобуса катастрофираха до Атия

Около 09.19 ч. Днес по пътя Бургас – Созопол, в района на спирка „Моряк”, възниква пътен инцидент, при който автобус „Волво”, с бургаска регистрация, управляван от 52 годишния В.Г. от с. Русокастро, общ. Камено, превозващ група чешки турист в посока Южното Черноморие, застига и блъска отзад втори автобус „Волво”, с бургаска регистрация, собственост на фирма за превози от Китен, с който се превозвали 14 пътника. Своевременно към мястото на инцидента се отправили три полицейски екипи, служители от „Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Бургас и екипи на „Спешна медицинска помощ”, като е констатирано, че по-сериозно пострадали са водачът на л.а. „Волво” – В.Г. и неговия спътник и представител на чешката фирма – С.Б., 67 годишен, словашки граждани. Двамата са откарани към „Шокова зала” на УМБАЛ – Бургас, а останалите чешки туристи / в по-голямата си част в шок от катастрофата, без сериозни наранявания/ са откарани за допълнителни медицински прегледи в болница „Бургасмед”. Пътната отсечка Бургас – Созопол в частта си до разклона за с. Атия е затворена до преместването на авариралите автобуси с помощта на тежка техника.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

НАП няма да се запечатва обекти за несъществени нарушения

  • 26 Фев 2020
  • 72
НАП ще предложи промяна в Закона за ДДС, според която липсата на реквизити във фискалните бонове и несъхраняването в търговските обекти на паспорт на касовите апарати, и проблеми във връзката при предаване на данни към НАП, няма да водят до запечатване на търговския обект.

Отбелязваме с тържества 3 март

  • 26 Фев 2020
  • 44
На 3 март Бургас отново ще отдаде почит към освободителите. Началото на тържествата ще бъде дадено в 11 часа на площада пред Общината. Там ще се проведе ритуал по издигане на националния, европейския и общинския флаг.

Лекарите предупредиха: Започва втора грипна вълна

  • 26 Фев 2020
  • 72
На фона на нарастващата паника, че смъртоносният коронавирус може да стигне и до България, днес здравните власти обявиха, че започва втора грипна вълна от грип Б.

5-годишна забрана за влизане в САЩ заплашва Кубрат Пулев?

  • 25 Фев 2020
  • 196
Новината за депортирането на Кубрат Пулев от САЩ в неделя получи широк отзвук не само у нас, но и в доста водещи спортни издания по света. Макар първоначално боксьорът да отрече информацията пред bTV.

Близо 6000 работодатели са объркали справките за доходи през 2019 г.

  • 25 Фев 2020
  • 182
Заради допуснати неточности, близо 6000 предприятия и самоосигуряващи се лица ще трябва да изпратят отново справките за доходи, изплатени през 2019 година, /по чл. 73, ал. 1 и ал. 6 от ЗДДФЛ/, съобщават от Националната агенция за приходите.