« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

На 29 декември бургаското Поколение Х отново си прави „Среща на Дупки“

Тази година събитието ще се проведе на 29 декември на обичайното място. Частта му, която ще премине на открито, ще е от 18 до 22 часа. След това партито се мести в бар „Алайв“. На „Дупките“ музика отново ще пуска DJ Ivo Happy. Ще си припомним знакови песни, които вдъхновиха онова поколение и направиха Бургас толкова интересен с различните му субкултури от края на миналия милениум. На мястото ще бъдат осигурени коктейлни маси, около които да се събират компаниите от стари приятели. Също кошове и торби за отпадъци, 2 мобилни тоалетни. Веднага след 22 часа ще започне почистване на района. На срещата е добре дошъл всеки, който изповядва разбиранията на Поколението Х. Или просто харесва неговата музика. Организатор на събитието е Иван Янков – графити художник и музикант от нашумялата бургаска банда Лек Сити Кейс. То е стиковано с Община Бургас и Първо РПУ. Организаторите призовават живеещите в близост до „Дупките“ да проявят търпение и разбиране. И те са добре дошли на срещата, която се организира само веднъж в годината.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 160
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 143
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 366
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 361
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 357
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.