Инициативата БулевАрт и тази седмица предлага интересни събития, организирани от партньорите в мрежата

През 1986 година Румен Нечев се дипломира във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий” със специалност „Графика“. Има над 30 самостоятелни изложби в България и в чужбина, както и участия в редица международни проекти, биеналета (Истанбул, Пекин, Сапоро, Сент Никлас, Варна и др.) и триеналета на графиката (Банкок, Канагава, Белград, София и др.). Носител е на повече от 20 различни престижни награди за творчеството си. Названието на изложбата „Елфенбайншварц“ е провокирано от негов спомен. 14 септември, четвъртък EscoBAR, ул. „Александровска“ № 16, от 20:00 ч. QUIZ NIGHT SHOW ESCOBAR - Бар ЕскоБар продължава с още тематични куиз събития. Този четвъртък отборите ще вземат участие и мерят знанията си на тема Спорт. За информация: 0879 118 020 15 септември, петък Лятна сцена HashtagPAVILION, до Моста, от 22:00 ч. – Closing Weekend За вашето настроение ще се погрижи Just ASY. Заповядайте да се заредите с положителни емоции и да потанцувате! Вход свободен. За информация: 0876 475 990 EscoBAR, ул. „Александровска“ № 16, от 22:00 ч., EscoBAR Karaoke-Discoteque – Очаква ви поредната доза забавление. Бар ЕскоБар стартира ударно есенно-зимния сезон с песен на уста. Изпейте любимата си песен и станете звездата на вечерта. За информация: 0879 118 020 16 септември, събота Лятна сцена HashtagPAVILION, до Моста, от 22:00 ч. – Closing Weekend HashtagPAVILION ви кани на закриването на летния сезон. Последен уикенд, в който ще можете да се забавлявате под открито небе на морския бряг. Зад пулта ще бъде ZHO. Вход свободен. За информация: 0876 475 990 17 септември, неделя EscoBAR, ул. „Александровска“ № 16, от 21:00 ч., SALSA Sunday ESCOBAR - Едно пътешествие за всички любители и ценители на латино музиката, както и за тези, които искат да погледат красиви танци и да усетят едно напълно ново изживяване. Танцово Студио 29, Бар ЕскоБар и БулевАрт ви канят на Street Salsa Party всяка неделя вечер през септември. Специални гости: DJ Zhivko, DJ M и DJ Еl Vector. За информация: 0879 118 020 От 7 септември до 10 октомври Галерия „Пролет“, ул. „Лермонтов“ № 32, изложба на Кирил Мескин – скулптура. Един от най-своеобразните скулптори представя своята изложба в галерия „Пролет“. През 1970 година Кирил Мескин завършва Скулптура във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ и от следващата година започват редовните му участия в организираните от Съюза на българските художници /СБХ/ национални и регионални изложби. Има участия в изложби в Белгия, Канада, Русия, Чехия, Германия, Франция.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас обявява класирането на кандидатите по основната фаза на проект LIFE за преход към алтернативни форми на отопление

  • 29 Сеп 2023
  • 44
Община Бургас изготви класирането на домакинствата, кандидатствали за преход към алтернативни форми на отопление и подмяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво в рамките на третия прием на документи по програма Лайф.

Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта

  • 29 Сеп 2023
  • 87
Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта в училище За поредна година със спортен празник учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” отбелязаха Европейския ден на спорта.

Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

  • 29 Сеп 2023
  • 46
С мащабен концерт на открита сцена „Охлюва“ от 17.30 часа на 2 октомври Центърът за подкрепа на личностното развитие ще започне новата учебна 2023/2024 г. В него ще вземат участие най-талантливите деца и ученици на Бургас, записани в школите към Центъра.

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 202
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 173
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.