« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Второто издание на конференцията "Успешен дигитален бизнес" ще се проведе на 29 април

То се организира от „Digital Sea“ – обединение на специалисти от дигиталния свят, базирани в Бургас, които организират регулярни нетуъркинг срещи в подкрепа на предприемачеството. Това е събитие, което има за цел да привлече и срещне нови съмишленици, да помогне на възможно най-много бизнеси и да подобри дигиталния облик на града. Седем лектора от различни направления ще поднесат полезен ноу-хау от "кухнята" на печелившото и правилно онлайн присъствие. Ще бъдат представени теми, свързани със SEO оптимизацията, правните аспекти на интелектуалната собственост и други юридически предизвикателства, данъчните специфики на онлайн бизнеса, изграждането на работеща и ефективна рекламна фуния, създаването на успешни видеа в помощ на продажбите и други. В конференцията ще вземат участие екипи студенти от Бургаски свободен университет и университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - специалност „Маркетинг“. Всеки от тях ще представи своя университет и ще работи с лекторите по реален казус от реалния бизнес, предварително подаден от различни фирми. В края на събитието е предвиден и нетуъркинг коктейл, на който компании и специалисти от дигиталния бранш, с оглед подкрепа за по-успешна дигитализация, ще имат възможност да проведат индивидуални срещи. Информация за програма, лектори, теми и билети за конференция „Успешен дигитален бизнес“, ще откриете на следния интернет адрес:

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

До края на август може да кандидатствате за безплатен екологичен отоплителен уред по програма LIFE

  • 09 Юни 2023
  • 130
До 31 август продължава срокът за прием на документи за участие в основната фаза на проекта по Програма ЛАЙФ, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата. Процедурата предвижда за град Бургас да бъдат подменени отоплителните уреди на 1 994 домакинства.

Рок величия идват в Бургас със звездно шоу на 24 юни

  • 09 Юни 2023
  • 92
Рок величия идват в Бургас със звездно шоу на 24 юни. Шоуто събира на една сцена световноизвестни рок музиканти.

Кметът Димитър Николов приветства участниците в заседанието на Кoмитета за наблюдение по Програма „Транспортна свързаност“ в Бургас

  • 09 Юни 2023
  • 138
Кметът на Община Бургас Димитър Николов участва в заседанието на Комитета за наблюдение на Програма „Транспортна свързаност“ 2021-2027 г., което се проведе в дните между 7 и 9 юни в морския град.

Поетът Александър Арнаудов ще дава автографи в Бургас на 12 юни

  • 08 Юни 2023
  • 304
Запазете си датата 12 юни, понеделник. Тогава в Бургас, КЦ "Морско казино", ще гостува един от най-актуалните съвременни поети, част от екипа зад електронното списание „Нова асоциална поезия“ за свободна литературна сцена.

Модернизират светофарите, вижте кои и кога ще бъдат временно изключени

  • 08 Юни 2023
  • 280
Във връзка с дейности по проект "Надграждане на Интегрирана система за управление на трафика на Бургас", ви информираме, че светофарните уредби ще бъдат с изключено електрозахранване между 09:00 часа и 16:00 часа на следните дати и кръстовища: