Второто издание на конференцията "Успешен дигитален бизнес" ще се проведе на 29 април

То се организира от „Digital Sea“ – обединение на специалисти от дигиталния свят, базирани в Бургас, които организират регулярни нетуъркинг срещи в подкрепа на предприемачеството. Това е събитие, което има за цел да привлече и срещне нови съмишленици, да помогне на възможно най-много бизнеси и да подобри дигиталния облик на града. Седем лектора от различни направления ще поднесат полезен ноу-хау от "кухнята" на печелившото и правилно онлайн присъствие. Ще бъдат представени теми, свързани със SEO оптимизацията, правните аспекти на интелектуалната собственост и други юридически предизвикателства, данъчните специфики на онлайн бизнеса, изграждането на работеща и ефективна рекламна фуния, създаването на успешни видеа в помощ на продажбите и други. В конференцията ще вземат участие екипи студенти от Бургаски свободен университет и университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - специалност „Маркетинг“. Всеки от тях ще представи своя университет и ще работи с лекторите по реален казус от реалния бизнес, предварително подаден от различни фирми. В края на събитието е предвиден и нетуъркинг коктейл, на който компании и специалисти от дигиталния бранш, с оглед подкрепа за по-успешна дигитализация, ще имат възможност да проведат индивидуални срещи. Информация за програма, лектори, теми и билети за конференция „Успешен дигитален бизнес“, ще откриете на следния интернет адрес:

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА С РЕДКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ И СЛЕД НАВЪРШВАНЕТО НА 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ДА ПОЛУЧАВАТ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ И ДИЕТИЧНИ ХРАНИ

  • 22 Апр 2024
  • 7
В бр. 35 на Държавен вестник е обнародван Закона за изменение и допълнение на Закона за здравето (ДВ, бр. 35 от 19.04.2024 г.).

„Планетата срещу пластмасата“ е темата на Деня на Земята 22 април

  • 22 Апр 2024
  • 22
Всяка година платформата EARTHDAY.ORG координира събития по целия свят, за да демонстрира глобалната подкрепа за движението за опазване на околната среда. Повече от 1 милиард души в 192 държави участват в дейности за Деня на Земята, което го прави най-мащабното честване в света.

Защо е важно парламентът да чуе туристическата индустрия за изход от кризата с кадрите

  • 22 Апр 2024
  • 24
В петък министър Евтим Милошев призова парламента да гласува промяна в Закона за чужденците в Република България. Браншът даде светкавично подкрепа в открито писмо до председателя на Народно събрание и лидерите на партиите, които са част от тях

ПРЕМИЕРЪТ ИЗИСКА КОНКРЕТНИ ИДЕИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА “БУЗЛУДЖА”

  • 22 Апр 2024
  • 54
Премиерът Димитър Главчев възлага на министъра на културата и на областния управител на Стара Загора Ива Радева да представят конкретни идеи и концепции за бъдещето на паметника на връх Бузлуджа.

ОТБОР ZENTIX СПЕЧЕЛИ ПЪРВА НАГРАДА И ЩЕ ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО LEGO РОБОТИКА В НОРВЕГИЯ

  • 22 Апр 2024
  • 63
Отбор ZENTIX спечели първа награда на фестивала LEGO League Challenge, чийто домакин бе Бургас, и ще представи България на Европейското първенство по LEGO роботика на 14-16 май в град Бодьо, Норвегия.