« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Конференцията Digital4Burgas събира отново лидери от технологичния сектор

На 27 и 28 април в Конгресния център ще се съберат водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша, като A Data Pro, Releva.io, NEXT BASKET, Orbis Digital Services, Design Expert, SuperHosting и други. Мисията на Digital4Burgas е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подобри условията за правене на бизнес и да донесе стойност за икономиката. Както и да обедини IT бизнеса в двудневна програма под общата визия за дигитална общност в Бургас и региона. Четвъртото издание на конференцията ще представи нови лектори, ще разгледа ключови теми за бизнеса и ще обърне внимание на теми, свързани с нови технологии, иновации и онлайн търговия. Програмата на конференцията е разпределена в два дни, като първият ще разгледа ключовите теми за електронната търговия, a вторият ще наблегне на технологиите и иновациите в бранша. Сред партньорите на събитието са Община Бургас, DigiHub, Индустриален и логистичен парк - Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Без тол камери за контрол на скоростта и това лято

  • 16 Апр 2024
  • 26
Най-наситеният откъм трафик и инциденти летен период и през тази година ще премине, без всички шофьори по основните пътища да бъдат подлагани на задължителен контрол на скоростта. Това се разбира от отговори на Агенция "Пътна инфраструктура" за това има ли готовност тол камерите да започнат да измерват средната скорост на автомобилите.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ВОДОЛЕЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА В КВ. „ВЕТРЕН“ РАБОТИ ЦЕЛОДНЕВНО

Центърът за рехабилитация и водолечение за деца в кв. „Ветрен“ работи целодневно

ОБЩИНА БУРГАС ИЗГРАДИ ЧЕТВЪРТА ЛОДКОСТОЯНКА В МЕСТНОСТТА ЪГЪЛА В „САРАФОВО“, СЪОРЪЖЕНИЕТО ЩЕ ЗАРАБОТИ В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦ МАЙ

  • 16 Апр 2024
  • 77
Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка, която се намира в местността Ъгъла в квартал „Сарафово“.

Петър Стойчев преплува протока Гибралтар

  • 16 Апр 2024
  • 66
Легендарният плувец Петър Стойчев постигна нов исторически успех!

ПАРЕН ЛОКОМОТИВ ПРИСТИГА В КАЗАНЛЪК ЗА ПРАЗНИКА НА РОЗАТА

  • 16 Апр 2024
  • 82
Български държавни железници пускат ретро влак специално за Празника на Розата. Той ще пристигне на 31 май на казанлъшката гара и ще отпътува обратно на 1 юни.