« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургазлия се нуждае от 20 000 евро за бъбречна трансплантация

Двата му бъбрека вече са отказали, приятели му помагат с онлайн базар Кирил Малчев от Бургас, който страда от тежка бъбречна недостатъчност, е получил оферта от клиника в Турция за трансплантация. Оказа се, че исканата сума е по-малка от очакваното. Тя е 20 000 евро, сподели 35-годишният мъж във Фейсбук. Животът на младия мъж виси на косъм. Двата му бъбрека вече са отказали и затова се нуждае от спешна трансплантация в чужбина. „Искам да благодаря на всички познати и непознати, които отвориха сърцата си и ме подкрепиха в тази толкова трудна борба на живот и смърт! До момента с Ваша помощ набраната сума е 14 600 лева“, добавя Кирил. „Вече имам дарителска сметка. Така ще сте сигурни и спокойни, че вашите пари ще се използват само и единствено по предназначение- за моята животоспасяваща бъбречна трансплантация. Ако превеждате парите в банка Райфайзен, където е отворена сметката, няма да се налага да плащате такса за превод! Искам да ви поканя да се присъедините в онлайн базара, организиран в моя помощ - https://web.facebook.com/groups/1207400696005802/! Там може да закупите нещо или да дарите благотворително“, пише в социалната мрежа Кирил Малчев. „Преди тази кампания бях отчаян... на ръба на силите си, а днес вече вярвам в чудеса. Вярвам, че с Ваша помощ ще победя в битката за живота си!“, споделя бургазлията. Майка му е готова да му даде единия си бъбрек, за да продължи да живее. Проблемът е, че семейството не разполага със сумата от 37 хиляди долара, която е необходима за извършване на манипулацията. Oт 11 години той посещава три пъти в седмицата Центъра по хемодиализа в град Бургас. С времето неговите кръвоносни съдове са се увредили и опциите за лечение не са много. Една от тях е трансплантация в Турция, но цената на операцията е далеч от възможностите на неговото семейство. „Направен е онлайн базар в полза на Кирил Малчев. Нека бъдем милосърдни и помогнем, като се разделим с вещи, които не са ни вече нужни, но могат да бъдат полезни на друг, като по този начин спасим един човешки живот!“, призова на Фейсбук страницата „Базар в помощ на Кирил Малчев“ Таня Шуманова. „Идеята е всеки, който иска да помогне, да качва снимка на определена вещ, като определя някаква начална стойност. След това желаещите да я притежават залагат и този, който е предложил най-много, печели вещта. Нека търгът да продължи поне 24 часа, за да го видят повече хора! Спечелилият нарежда парите по сметката на Кирил през банка или по Еконт, снима платежното и го качва като снимка под поста, а подаряващият му изпраща вещта или му я предава лично“, обясняват приятели на Кирил. Може да помогнете на Кирил: - Чрез паричен превод по дарителската му сметка в Райфайзенбанк IBAN: BG73 RZBB 9155 1039 2551 09 BIC: RZBBБGSF - За Кирил Стоянов Малчев - Чрез Paypal PayPal www.paypal.me/malchev

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 321
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 406
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 298
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 384
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 332
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.