« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по случай професионалния им празник

„Уважаеми съграждани, Най-сърдечно поздравявам и изказвам специални благодарности към всички вас, които работите в социалната сфера по повод днешния ви професионален празник – Световния ден на социалната работа! От мое и от името на вашите потребители ви благодаря за вашата всеотдайна работа и за това, че имате големи сърца и оказвате помощ на хората в нужда. Бъдете все така неуморни, защото вашият труд е незаменим! Благодаря ви за всеотдайността и високия професионализъм! Социалната работа е тежка и отговорна, но въпреки трудностите, знам, че се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас. Затова и Община Бургас ще продължава всяка година да подкрепя и развива предлаганите социални услуги и да подобрява условията в тях както за потребителите им, така и за служителите. Макар и тежки, в последните години успяхме да разкрием много нови звена, които вече предоставят услуги на високо експертно ниво, благодарение на вашите усилия и компетентност. Продължавайте да вярвате в доброто, което правите ежедневно в полза на нуждаещите се! Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същата обич, топлота и приятелско отношение да се грижите за хората в неравностойно положение! Честит Ден на социалната работа!“. Димитър Николов Кмет на Община Бургас

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Детски фолклорен събор оглася за трети път Бургас

  • 02 Юни 2023
  • 749
Детски фолклорен събор ще се проведе за трети път в Бургас в дните от 02 до 04 юни. Настоящото издание на проявата идва след големия успех на първите две прояви през 2021 и 2022 година.

Отбелязваме Деня на Ботев и падналите за свободата на България

  • 02 Юни 2023
  • 655
Отбелязваме Деня на Ботев и падналите за свободата на България. През 1876 г. България губи един от най-героичните образи в нейната история - Христо Ботев.

Община Бургас и Бургаската педиатрична асоциация подписаха споразумение за партньорство в областта на детското здраве

  • 02 Юни 2023
  • 660
В Културен център „Морско казино“ кметът Димитър Николов и председателят на Сдружение „Бургаска педиатрична асоциация“, педиатър и пулмолог д-р Жени Стоичкова подписаха споразумение за партньорство между Община Бургас и Асоциацията за съвместни бъдещи дейности и реализиране на събития в посока профилактика и промоция на детското здраве.

Честит първи юни на всички деца!

  • 01 Юни 2023
  • 857
Честит първи юни от кмета Димитър Николов. "Скъпи деца, Днес е най-веселият и безгрижен празник – 1 юни, Международният ден на детето!"

На 2 юни откриват в Бургас фотоизложбата „Далеч от Африка“

  • 01 Юни 2023
  • 839
Фотоизложбата „Далеч от Африка“ ще се представи в периода 2 -20 юни в Центъра за съвременно изкуство и библиотека – Бургас. Експозицията включва фотографиите на двама известни артисти - професионалният фотограф Атанас Кънев и театралната режисьорка Елена Панайотова.