Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по случай професионалния им празник

„Уважаеми съграждани, Най-сърдечно поздравявам и изказвам специални благодарности към всички вас, които работите в социалната сфера по повод днешния ви професионален празник – Световния ден на социалната работа! От мое и от името на вашите потребители ви благодаря за вашата всеотдайна работа и за това, че имате големи сърца и оказвате помощ на хората в нужда. Бъдете все така неуморни, защото вашият труд е незаменим! Благодаря ви за всеотдайността и високия професионализъм! Социалната работа е тежка и отговорна, но въпреки трудностите, знам, че се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас. Затова и Община Бургас ще продължава всяка година да подкрепя и развива предлаганите социални услуги и да подобрява условията в тях както за потребителите им, така и за служителите. Макар и тежки, в последните години успяхме да разкрием много нови звена, които вече предоставят услуги на високо експертно ниво, благодарение на вашите усилия и компетентност. Продължавайте да вярвате в доброто, което правите ежедневно в полза на нуждаещите се! Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същата обич, топлота и приятелско отношение да се грижите за хората в неравностойно положение! Честит Ден на социалната работа!“. Димитър Николов Кмет на Община Бургас

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ПРЕМИЕРЪТ ИЗИСКА КОНКРЕТНИ ИДЕИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА “БУЗЛУДЖА”

  • 22 Апр 2024
  • 21
Премиерът Димитър Главчев възлага на министъра на културата и на областния управител на Стара Загора Ива Радева да представят конкретни идеи и концепции за бъдещето на паметника на връх Бузлуджа.

ОТБОР ZENTIX СПЕЧЕЛИ ПЪРВА НАГРАДА И ЩЕ ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО LEGO РОБОТИКА В НОРВЕГИЯ

  • 22 Апр 2024
  • 51
Отбор ZENTIX спечели първа награда на фестивала LEGO League Challenge, чийто домакин бе Бургас, и ще представи България на Европейското първенство по LEGO роботика на 14-16 май в град Бодьо, Норвегия.

Днес се изпълват 40 дни от блажената кончина на патриарха

  • 21 Апр 2024
  • 207
Министър-председателят Димитър Главчев присъства на панахидата в памет на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит. Днес се изпълват 40 дни от блажената кончина на патриарха.

При изключително тежки условия премина първия Созопол Рън

  • 21 Апр 2024
  • 187
При изключително тежки условия премина първия Созопол Рън. Въпреки всичко се включиха 100 участници в трите дистанции- 1, 5 и 15 км.

Свежото ядрено гориво от „Уестингхаус“ е на площадката на АЕЦ „Козлодуй“, през май започва зареждането на първите касети

  • 21 Апр 2024
  • 194
Първата доставка на свежо ядрено гориво, произведено от американската компания Уестингхаус, е вече на площадката на АЕЦ „Козлодуй“, съобщиха премиерът Димитър Главчев и министърът на енергетиката Владимир Малинов, които посетиха централата.